Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem bukunk le a szexpart...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem bukunk le a szexpartneremmel?

Figyelt kérdés

Már kb 5 éve van viszonyunk egymással. De nem értem a feleségének,miért nem tűnnek fel a dolgok , hogy pl később megy haza,mindig elmegy otthonról.

Nem célom,hogy lebukjunk,csak nem értem ennyire hülye lenne.

Oltásokat nem kérek.

2016. jan. 19. 18:56
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
na, ezért nem küldök senkinek itt privátot többet. segíteni akarok, te meg már csak arra tudsz gondolni a beszűkült agyaddal, hogy ismerkedni akarok. Undorító a fajtád, remélem, még ma felfordulsz.
2016. jan. 19. 21:23
 22/27 A kérdező kommentje:
Te idióta utolsó én nem szoktam privátot küldeni senkinek sem max annyit hogy NEM ISMERKEDEM!! Remélem flfelfogtad és fordulj fel te is idióta!!!
2016. jan. 19. 21:36
 23/27 anonim ***** válasza:

Először is, mint egy csúnyán elvált házaspárnak a gyerekeként, ha gyereke van az illetőnek, kérlek hagyd békén őket. Nem is értem, ha nem érzel iránta semmit miért pont rá volt szükséged, nem lehetne egy szingli fiatalember a választottad?

Továbbá a feleség szerintem tud róla, csupán nem foglalkozik vele. Lehet ő is hasonlót művel, ezért nem szól bele. Vagy kivár, ahogy az előttem szólók is írták.

(Azt már az erkölcsöm miatt se mondom minek gondollak téged. Főleg, hogy te erre még büszke is vagy, mindent elmond rólad.)

2016. jan. 19. 21:38
 24/27 anonim ***** válasza:
100%

Itt most magad maradtál és csúfosan elvéreztél kisanyám. Te kis tündi-bündi tucatkurv.@. :D

kellett neked kérdést kiírni. :D

2016. jan. 19. 21:54
 25/27 anonim ***** válasza:
100%
Most nem azért, de ilyen kérdésre azt várod, hogy ne oltsanak?
2016. jan. 19. 21:58
 26/27 anonim ***** válasza:
Te hülyézel le úgy mást, hogy ilyen kérdést írsz ki? Mégis mit vártál, milyen válaszokat fogsz kapni? Majd mindenki az egekig magasztal, hogy megdugatod magad egy nős férfivel? Mégis milyen ember vagy? Van egyáltalán értékrended? Ezt láttad anyádtól is? Ő legalább tud róla?
2016. jan. 19. 23:45
 27/27 anonim ***** válasza:
0%

Mennyi, idealista erkölcscsősz... :-)

Azért nem buktok le, amiért összejött veled. Egyszerűen elűzte otthonról az asszony, és nem is törődik vele. Talán szó szerint a karjaidba kergette.

Ha szeretné a felesége, és törődne vele, akkor nem állt volna szóba veled, vagy már az első alakalom után lebukott volna.

Persze ezt a többi femináci, akik szerint mindig mindenért a férfi a hibás, nem hajlandó tudomásul venni, mert akkor rádöbbennének, hogy őket sem azért hagyta el a férje, mert egy sz..t di..nó, hanem azért, mert elűzték otthonról. Ahelyett, hogy szembenéznének önmagukkal, mások felett ítélkeznek, és acsarkodnak.

2016. jan. 20. 00:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!