Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem bukunk le a szexpartneremmel?
Már kb 5 éve van viszonyunk egymással. De nem értem a feleségének,miért nem tűnnek fel a dolgok , hogy pl később megy haza,mindig elmegy otthonról.
Nem célom,hogy lebukjunk,csak nem értem ennyire hülye lenne.
Oltásokat nem kérek.
Először is, mint egy csúnyán elvált házaspárnak a gyerekeként, ha gyereke van az illetőnek, kérlek hagyd békén őket. Nem is értem, ha nem érzel iránta semmit miért pont rá volt szükséged, nem lehetne egy szingli fiatalember a választottad?
Továbbá a feleség szerintem tud róla, csupán nem foglalkozik vele. Lehet ő is hasonlót művel, ezért nem szól bele. Vagy kivár, ahogy az előttem szólók is írták.
(Azt már az erkölcsöm miatt se mondom minek gondollak téged. Főleg, hogy te erre még büszke is vagy, mindent elmond rólad.)
Itt most magad maradtál és csúfosan elvéreztél kisanyám. Te kis tündi-bündi tucatkurv.@. :D
kellett neked kérdést kiírni. :D
Mennyi, idealista erkölcscsősz... :-)
Azért nem buktok le, amiért összejött veled. Egyszerűen elűzte otthonról az asszony, és nem is törődik vele. Talán szó szerint a karjaidba kergette.
Ha szeretné a felesége, és törődne vele, akkor nem állt volna szóba veled, vagy már az első alakalom után lebukott volna.
Persze ezt a többi femináci, akik szerint mindig mindenért a férfi a hibás, nem hajlandó tudomásul venni, mert akkor rádöbbennének, hogy őket sem azért hagyta el a férje, mert egy sz..t di..nó, hanem azért, mert elűzték otthonról. Ahelyett, hogy szembenéznének önmagukkal, mások felett ítélkeznek, és acsarkodnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!