Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem bukunk le a szexpartneremmel?
Már kb 5 éve van viszonyunk egymással. De nem értem a feleségének,miért nem tűnnek fel a dolgok , hogy pl később megy haza,mindig elmegy otthonról.
Nem célom,hogy lebukjunk,csak nem értem ennyire hülye lenne.
Oltásokat nem kérek.
De honnan tudod kérdező, hogy nem tudja? Csak nem mondja!
Tudod gondolom megvan a ház, esetleg gyerek vagy gyerekek, együtt élnek, közösen gondoskodnak az anyagi dolgokról minden nap ott van a másik, nyilván ez egy állandó, biztos helyzet és nyilván tudja, hogy mit csinál a férje, mikor nincs otthon, de neki van biztos helye, nem neked.
Mert míg téged egyik napról a másikra fog és kidob és keres helyetted másik szeretőt, addig a felesége meg egy biztos pont az életében.
Ja hogy emiatt férjhez sem mész majd, mert a drága lelkedet megviselné hogy, visszakapnád a pofont az élettől. Akkor meg te riherongyoznád le. Bagyoly mondja verébnek hogy nagyfejű! :D Igaz?
Szép is lesz úgy megöregedned hogy te csak más macája voltál. Büszkeséggel fog eltölteni. :D
Szép, racionális, egészséges gondolkodás mondhatom. :D
És ez kit érdekel utolsó én nem érzek iránta semmit se csak a szex miatt vagyok bele!
Én másba vagyok szerelmes!
Akkor hány vasat tartasz a tűzbe? :D
Szép gondolatmenet. Szerelmes vagyok valakibe, de kúratom magam egy házas emberrel. :D
Bárcsak kiderülne, hagy égjen az a vastag bőr a pofádon. A kedves szerelmed egyből kiábrándulna belőled. Lehet le is köpne. :D
Ilyen körülmények között elég valószínűtlen, hogy ne tudna róla a feleség, vagy legalább ne sejtené.
Ha a pasi veled szexel évek óta, az jó eséllyel annak a következménye, hogy már elhidegültek, eltávolodtak egymástól érzelmileg is, szóval lehet, hogy a feleség azért nem csinál belőle ügyet, azért tesz úgy, mint ha semmit nem sejtene, mert a férje neki sem igazán jelent már többet, mint biztos háttér, vagy esetleg a közös gyerekekre való tekintettel nem akarja borítani a bilit, vagy kivárásra játszik.
Csak egy példa arra, hogy mit értek azalatt, hogy kivárásra játszik: ismerek olyan nőt, aki három gyerekes anyaként, a fél éves legkisebbel otthon, úgy, hogy a ház kizárólag a férje nevén volt, azért nem lépett ki a kapcsolatból annak ellenére, hogy tudta, hogy a férje félrelép (a pasi tagadni sem próbálta), mert attól félt, hogy a gyermekelhelyezési perben rosszak lesznek az esélyei a kiszolgáltatott egzisztenciális helyzete miatt (a férje konkrétan azzal fenyegette, hogy ha válni akar, minden követ megmozgat, hogy nála maradhassanak a gyerekek). A nő közben megcsinált levelezőn egy másoddiplomát, és amikor oviba ment a legkisebb, és végre újra lett a gyesnél/gyednél jóval magasabb jövedelme, akkor beadta a válópert, és pár évvel később újra férjhez ment. (Arról nincs tudomásom, hogy a férj szeretője megvan-e még, de a pasi élni egyedül él.)
Visszatérve a ti esetetekre, nehezen hihető, hogy - a te megfogalmazásodban - "ennyire hülye lenne" a feleség. Még az sem kizárt, hogy a férfi is tudja, hogy a felesége képben van, csak nem akarja borítani a bilit, fenntartják a számukra kölcsönösen előnyös látszatot, és egyedül te élsz abban a hitben, hogy ez továbbra is egy titkos viszony.
(Ez csak azért jutott eszembe, mert a leghosszabb (és egyben az egyetlen) szeretői viszony közel 30 éve tart, a szerető bevallása szerint már többször lebuktak késő éjszakai telefonhívással, aminek fültanúja volt a feleség, vagy azzal, hogy közös ismerős látta őket együtt, a nő mégsem akar elválni (de a férfi elmondása szerint még nem is hozta nyíltan szóba a dolgot, csak nem vesz róla tudomást, úgy csinál, mint aki nem tud semmit. (Mondjuk nekik közben felnőttek az akkor még ovis gyerekeik, sőt, már van két unokájuk, szóval nem hinném, hogy valaha is válni akarna, ha eddig megfelelt így neki.)
Bocs, az előző hozzászólásomban kihagytam valamit egyik mondatból:
"A leghosszabb (és egyben az egyetlen) szeretői viszony, AMIRŐL TUDOMÁSOM VAN, közel 30 éve tart, a szerető bevallása szerint már többször ....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!