Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Történt már veletek olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Történt már veletek olyan hogy hirtelen megcsókolt valaki vagy fordítva?

Figyelt kérdés
Tehát közel voltatok egymáshoz és csak úgy hirtelen megcsókolt ti meg néztetek hogy mivan...hogy reagáltatok rá?
2016. jan. 19. 15:54
 1/6 anonim ***** válasza:
az ugy volt hogy leakartam smárolni a nőt dee rájöttem h balfax vok hozá:C
2016. jan. 19. 15:58
 2/6 anonim ***** válasza:

Velem történt :D

Igaz buliban voltunk és ittunk mar egy kicsit. Felrevonultunk dumálni, aztán megcsókolt. Meglepett, de visszacsókoltam, rájöttem hogy tetszik a srác. Utána csak Közelebb kerültünkegymáshoz, de hivatalosan csak haverok maradtunk. Ami azt illeti 4 ilyen bulizós-kavarós este is eltellt, mire megállapítottuk mind a ketten hogy összepasszolunk es nagyon nagyon kedveljük egymást. :D

2016. jan. 19. 16:09
 3/6 A kérdező kommentje:
#2 Ez aranyos:)
2016. jan. 19. 16:15
 4/6 anonim ***** válasza:
Enyhén ittasan beszélgettünk a pasival és hirtelen már a nyelvét éreztem a számnál. Reflexből visszacsókoltam, de pár másodperc múlva finoman eltoltam magamtól és mondtam, hogy ezt nem kéne.
2016. jan. 19. 16:49
 5/6 anonim ***** válasza:
így történt az első csókom :D az ölében ültem aztán hirtelen megcsókolt!.. hát viszonoztam.. igazából már vágytam rá :p
2016. jan. 19. 17:10
 6/6 anonim ***** válasza:

Első csókom volt :)

Kicsit tartottam a sráctól, mert tudtam róla hogy egy kicsit beképzelt és néha elég bunkó tud lenni. De iszogattunk, és egyszercsak megcsókolt, szerintem még soha nem lepődtem meg annyira semmin mint akkor. De jó volt nagyon, azóta is egyértelműen vele volt a legjobb, pedig soha nem gondoltam volna.

2016. jan. 19. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!