Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A barátom 3-ast akar a haverjá...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom 3-ast akar a haverjával, most mit csináljak?

Figyelt kérdés

18 éves lány vagyok, fél éve vagyok együtt a barátommal, ő 25 éves. Aranyos kedves, ezzel nincs semmi gond, csak hát pár hete mondogatja nekem, hogy mi lenne, ha feldobnánk néhány estét azzal, hogy bevennénk a haverját is.

Vele 2x találkoztam régebben, 27 éves, a barátommal a kondiból ismerik egymást.

Én 2 sráctól eddig nem akartam semmit, meg egy kicsit félek is, hogy mennyire lesz, ill. lenne kellemes nekem. Mármint egy lány nem arra van kitalálva, hogy 2 sráccal legyen nem?

2016. jan. 19. 14:54
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
63%

Ja így jár az aki egy kigyúrt pasival jár és les.zarja hogy neked is lehet külön akaratod,no comment!

Szép kis kaland lesz nekik!

2016. jan. 19. 14:56
 2/22 anonim ***** válasza:
96%

18 éves vagy, és nincs saját értékrended?

Kinek hogy esik jól, valaki 1-el is boldog, valakinek egy nem elég, és több kell...

Magadtól nem tudod mit akarsz, hogy mi az ideális számodra?

Ez a gáz.

2016. jan. 19. 14:58
 3/22 anonim ***** válasza:
16%

Á én simán belementem volna ,ha annak idején eztel jön elő az exem ,hogy hozza a haverját (mondjuk nekem tetszett is a haverja). Menj bele szerintem nem fogod megbánni,biztos jót élveznél tőle.

Nekem minden vágyam egy ilyen felállás ,dehát nincs rá partner. L/25

2016. jan. 19. 14:58
 4/22 anonim ***** válasza:
4%
Privi nem kell előző voltam!!
2016. jan. 19. 15:01
 5/22 anonim ***** válasza:
95%

3asba így nem szabad belemenni, főleg nem fél év után.

Egyértelműnek látszik a szitu, ne menj bele, ha tényleg szeret akkor elfogadja, ha nem akkor lépj le.

2016. jan. 19. 15:04
 6/22 anonim ***** válasza:
25%
Egy kőkemény double penetration amatőr vidit meglesnék. Vegyétek majd fel!
2016. jan. 19. 15:12
 7/22 anonim ***** válasza:
100%

De egy fiu sem hogy ket lannyal!

En a helyedben elhajtanam mint nyulat a vetemenyesbol!

2016. jan. 19. 15:36
 8/22 anonim ***** válasza:
100%

Tulajdonkeppen teged csak hasznalni akar ill. Felkinalni a haverjanak!

Mondhatom szeret teged igazan rendes srac!

2016. jan. 19. 15:40
 9/22 anonim ***** válasza:
95%

A ti kapcsolatotok se a romantikáról szól. Én amikor fél éve vagyok együtt egy lánnyal a sajátomat se akarnám kivenni belőle, nemhogy bárkiét még belesegítsem. Gondolkozz.

Mondj nemet és ne lepődj meg a reakción. Szerintem azt fogja mondani, hogy akkor vége.

Te erre lehet, hogy beleegyezel. Ők ketten megcsinálnak, te lenyeled nekik felváltva, s aztán meg dob. Mert mégse járhat olyannal akit a haverja is megdugott a teremből. ugye?

38F

2016. jan. 19. 15:42
 10/22 anonim ***** válasza:
91%
Ugye tudod hogy a baratod nem szeret teged hanem csak hasznal? En kirohogtem volna hogy egyaltalan mit kepzel rolam hogy majd csak ugy osszefekszek egy szamomra idegennel, majd elhajtom mint a... egy no ezt tenne. Szoval ne legyel kislany aki fel hogy elveszti a "kedves aranyos" baratjat. Ez csak egy fereg ertekrend nelkul.
2016. jan. 19. 15:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!