Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ez a vágyam mennyire beteges...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a vágyam mennyire beteges szerintetek? 19L

Figyelt kérdés

Régóta nagy vágyam az, hogy a bátyáim egyik haverjának boxeralsójába maszturbáljak. Vagyis hogy azon keresztül simogassam magam. Nem is a fiúk, hanem a boxerük tartalma miatt lenne számomra izgató ez: konkrétan, hogy a nemiszervem éppen ahhoz a helyhez dörzsölődne, ahol az övék is szokott lenni az alsóban.

Sokszor itt alszik nálunk valamelyikük, így könnyen kölcsön vehetnék egyet. Csak az a gond, hogy nem merem megtenni, mert nagyon gáznak érzem. És félek, hogy lebuknék.

Lányok, ti is izgatónak találnátok ezt a boxeres masztizást?

Fiúk, ezt nagyon gáznak tartjátok?

A normális válaszokat előre köszönöm!

Réka (19)

2016. jan. 18. 18:08
1 2 3
 11/26 opened paradise ***** válasza:
10000 árulnak a lányok bugyit,mindig mondtam,hogy ennyiért adok én alsót :D
2016. jan. 18. 18:34
 12/26 Csak_egy_pasas ***** válasza:

Ez nem beteges, én értem a dolog pszichológiáját, nekem tetszik. Na és? Vannak férfiak, akik meg a női bugyit szeretik hordani. Hasonló okokból. Mondanám, hogy segítenék, de bizonyára százan írtak már effélét. Szerintem tedd meg. Persze vigyázz le ne bukj, de meg kell tenned. Mert ez addig emészteni fog. Míg meg nem teszed.

Bennem viszont felvetődött egy másik kérdés is. Írtad, hogy ezek a srácok még gyerekesek. Remélem azért nem Utálod az egész férfi nemet. Ugye nem? Kérlek, felelj nekem erre…

2016. jan. 18. 18:45
 13/26 A kérdező kommentje:
Nincsen semmi bajom a férfi nemmel. Csak az érettebb gondolkozásúakat szeretem. Nem az olyanakat, akik reggeli közben azon versenyeznek, hogy melyikük tud hamarabb beleköpni a kávémba. Helyesnek helyesek, de kiábrándítóan hülyék.
2016. jan. 18. 18:50
 14/26 anonim ***** válasza:
Kérdező ha Te Réka vagy akkor én a Dalai Láma!
2016. jan. 18. 18:50
 15/26 anonim ***** válasza:

Szerintem kicsit bizarr, de izgató is. :) Maga a tudat.

Vágj bele! Ha erre vágysz, ettől izgulsz fel, miért ne? :)

Jó élvezést! ;)

2016. jan. 18. 18:54
 16/26 A kérdező kommentje:

Én tudok anyakönyvi kivonatot mutatni.

Na és te?

:)

2016. jan. 18. 18:54
 17/26 anonim ***** válasza:
Ha tényleg ennyire hülyék, hogy az a szórakozásuk, hogy beleköpködnek a másik kávéjába és egyébként sem az eseted akkor nem is értem miért foglalkoztatja a fantáziádat pont ennek a srácnak a boxere, lehet olyan kan szagú, hogy kiábrándító lenne ha megkapnád :D
2016. jan. 18. 18:56
 18/26 A kérdező kommentje:

Már írtam, hogy nem egy célpontom van. Bármelyikük boxerét elcsórnám. Csak az a lényeg, hogy valamelyiküké legyen, mert ismerem őket, és így azért ha látnám mondjuk két hét múlva abban a gatyában az emelten flangálni, akkor az izgató lenne.

Nem szagolgatnám a gatyákat. Csak felvenném őket, vagy hozzádörzsölném a puncimhoz. A saját nemi szervem illata se indít be. Egy srácé se fog szerintem. :)

2016. jan. 18. 19:02
 19/26 anonim ***** válasza:

Ez jól...

"Csak az érettebb gondolkozásúakat szeretem." Mondja az, aki a saját testvérei nemi szervére izgatná magát.

Lehet hogy te az éretteket szereted, de mások meg nem elmebeteget szeretnének.

2016. jan. 18. 19:12
 20/26 A kérdező kommentje:

A bátyáim gatyáihoz hozzá se nyúlnék!!!! Fúj.

Ezt honnan szedted?

2016. jan. 18. 19:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!