Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a vágyam mennyire beteges szerintetek? 19L
Régóta nagy vágyam az, hogy a bátyáim egyik haverjának boxeralsójába maszturbáljak. Vagyis hogy azon keresztül simogassam magam. Nem is a fiúk, hanem a boxerük tartalma miatt lenne számomra izgató ez: konkrétan, hogy a nemiszervem éppen ahhoz a helyhez dörzsölődne, ahol az övék is szokott lenni az alsóban.
Sokszor itt alszik nálunk valamelyikük, így könnyen kölcsön vehetnék egyet. Csak az a gond, hogy nem merem megtenni, mert nagyon gáznak érzem. És félek, hogy lebuknék.
Lányok, ti is izgatónak találnátok ezt a boxeres masztizást?
Fiúk, ezt nagyon gáznak tartjátok?
A normális válaszokat előre köszönöm!
Réka (19)
Esetleg ajánld fel nekik, hogy ha van szennyesük, kimosod, csak dobják be a szennyestartóba. Amikor berakják, akkor te zárkózz be a fürdőbe, csukd magadra az ajtót és hajrá!
Én a nővérem bugyijába szoktam hasonlóan.
És miért nem jössz össze vele?
Vagy legalábbis próbálsz.
Kicsit magas...
Miért nem jövök össze vele? Mert nem egy srácnak a boxere érdekel. De amúgy a fiúk nem az eseteim. Túlságosan gyerekesek ahhoz képest, hogy 25 év körüliek, és mindegyikük a húgukként kezel. Engem a boxerük izgat. Most nem a fiúk személyisége vonz engem. :)
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!