Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » HELP . Tegnap le szoptam a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Láthatattlan000 kérdése:

HELP . Tegnap le szoptam a barátomat Azóta nem tudom miért de has fájásom van és fej fájásom is kezdek félni! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2016. jan. 17. 17:18
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Gyomorsav problémád lehet!

Ha éhgyomorra vagy étkezés után 1-1,5 órával történt az orál, akkor a sperma serkentheti (kis mértékben) a savtúltengést.

De tudni kell az egészséges sperma közel semleges, 7,2-es pH-jú.

Az is megeshet, placebo hatása van rád. Azaz beképzeled, hogy rosszul vagy a spermától, így szervezeted tüneteket produkál. Felidegesíted magad, amely savtúltengést okoz, mely gyomorfájással jár, felmegy a vérnyomásod, melytől fájhat a fejed.

Szexuális úton való fertőzések esélye sajnos fennáll orálszex esetén is. Bár kisebb az esélye, mint közösülésnél.

Az általad leírt tünetek nem igen jellemzőek, főként nem ilyen gyorsan.

Idegeskedni, pánikolni felesleges! Ha nem múlnak, nem szűnnek a tünetek fordulj orvoshoz. Nagy a valószínűsége, hogy a szexuális élménytől függetlenül van valamilyen betegséged.

2016. jan. 17. 19:08
 12/13 anonim ***** válasza:
Szerintem egy idegen nől a hasadban, azért fáj. A csápjai meg bizergálják az agykezdeményed, ami fejfájást generál. Az alsós tantó néni ad rá gyógyszerot!
2016. jan. 17. 22:10
 13/13 A kérdező kommentje:

Nem vagyok alsó tagozatú 17 éves vagyok: )) nem kéne fikázni nem hiszem hogy én vagyok az egyetlen aki szopta le a párját!!!! :)

A normális válaszokat köszönöm

2016. jan. 17. 23:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!