Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legtöbb férfival képes lennék egy gyors menetre, ha nem tetszik is, minden érzelem nélkül. Más is van így ezzel?
Figyelt kérdés
Óriási különbség van szex, szeretkezés között, csak sokszor összemossák az emberek. Én ha éppen fel vagyok izgulva, szinte bárkit el tudnák képzelni egy gyors menetre, kortól, külsőtől függetlenül, egyedül az ápolatlan emberek nem kellenének. Minden ruha rajtunk maradna, csak a szükséges területet tennénk szabaddá, és kutyapózban, gumival csinálnánk, minden érintés, csók nélkül. Tulajdonképpen ilyen esetben szinte mindegy ki van a másik végén. Normális szexnél persze énis nagyon válogatós vagyok, vagy orálnál, csak annak az érintésére, csókjára vágyom aki bejön, vagy akit szeretek. Ezért nem értem miért furcsállják sokan, hogy a nők hogyan képesek érzelem nélkül szexelni? Érzelem nélkül szexelni tudunk, szeretkezni nem, legalábbis én igy vagyok vele.2016. jan. 17. 12:03
12/14 anonim válasza:
Nem vagyok szerencsétlen 20+-os de aki mindenkinek bepucsít mert nem tud uralkodni az ösztönein az r-banc, vagy a ti értelmezésetekben akkor ki a r-banc?
Mint egy tüzelő szuka aki odapucsít a kan macskáknak. Azért vagyunk emberek és nem állatok, mert mi tudunk uralkodni az ilyen ösztöneinken.
Szerintem aki egy ilyen lehetőséget kihasznál, inkább annak nem jutott pina eddig.
13/14 anonim válasza:
Mar csak egy hulyet kell talalni hozza....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!