Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A legtöbb férfival képes...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legtöbb férfival képes lennék egy gyors menetre, ha nem tetszik is, minden érzelem nélkül. Más is van így ezzel?

Figyelt kérdés
Óriási különbség van szex, szeretkezés között, csak sokszor összemossák az emberek. Én ha éppen fel vagyok izgulva, szinte bárkit el tudnák képzelni egy gyors menetre, kortól, külsőtől függetlenül, egyedül az ápolatlan emberek nem kellenének. Minden ruha rajtunk maradna, csak a szükséges területet tennénk szabaddá, és kutyapózban, gumival csinálnánk, minden érintés, csók nélkül. Tulajdonképpen ilyen esetben szinte mindegy ki van a másik végén. Normális szexnél persze énis nagyon válogatós vagyok, vagy orálnál, csak annak az érintésére, csókjára vágyom aki bejön, vagy akit szeretek. Ezért nem értem miért furcsállják sokan, hogy a nők hogyan képesek érzelem nélkül szexelni? Érzelem nélkül szexelni tudunk, szeretkezni nem, legalábbis én igy vagyok vele.
2016. jan. 17. 12:03
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
86%
Én is tudok érzelem nélkül szexelni. de azért nem mindenkivel. Szerintem te szexfüggő vagy amit kezelni kellene.
2016. jan. 17. 12:07
 2/14 anonim ***** válasza:

Rengeteg privátot fogsz kapni, Úgyhogy az enyémtől megkíméllek.

Sokan vannak ezzel így csak sokan félbek, hogy ribinek nézik.

25F

2016. jan. 17. 12:07
 3/14 anonim ***** válasza:
15%
minden r-i-b-a-n-c igy van ezzel, tan azt hitted te vagy a vilagon egyeduli oltari nagy qva
2016. jan. 17. 12:09
 4/14 anonim ***** válasza:
90%
és akkor most jönnek a szerencsétlen 20+ pasik, akik amiért egy nőt se tudtak még felszedni, mindenkit lekhurváznak :)
2016. jan. 17. 12:13
 5/14 Estienne ***** válasza:
76%
Szerintem is van ebben egy "kis" szexfüggőség. Mikor már minden mindegy, csak fallosz legyen :D De ha neked jó így...
2016. jan. 17. 12:15
 6/14 anonim ***** válasza:
0%
Ku.rva vagy amivel nincs is baj, csak ha lek.rváznak ne essen rosszul .
2016. jan. 17. 12:17
 7/14 anonim ***** válasza:
29%
Mit szólnál egy gyors menethez? :)
2016. jan. 17. 12:33
 8/14 anonim ***** válasza:

Ha neked ez így jó, akkor áldásom rád. :)

Abban egyetértek, hogy nagyon nagy különbség van a b a s z á s és a szeretkezés között, utóbbit tényleg nem lehet érzelmek nélkül, ugyanakkor egy kapcsolatban is elengedhetetlen a vad, és mocskos szex. :D

F

2016. jan. 17. 12:34
 9/14 anonim ***** válasza:
De miért csak lennél? Ha erre vágysz hát kezdeményezz bátran Te is! Ha nem az első akkor a 2. vagy 3. pasi biztosan félre vonul veled ;)
2016. jan. 17. 13:02
 10/14 anonim ***** válasza:
9-es vagyok , én kifejezetten örülnék ha letámadna egy totál kívános lány/nő a villamoson, buszon, utcán, bárhol :) Persze remélem ha valaha is lesz ilyen, nem éppen munkába vagy időpontra fogok rohanni éppen :P :)
2016. jan. 17. 13:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!