Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Felizgatott egy pasi, pedig...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felizgatott egy pasi, pedig van barátom. Ez most mi?

Figyelt kérdés

Imádom a barátomat, minden rendben van köztünk, sosem csalnám meg vagy bántanám szándékosan. Nekem ő tökéletes, és nem vágyok másra.

Tegnap viszont csak a barátnőimmel voltam bulizni, ahol megláttam egy pasit. Olyan igazi 10/10-eset, rámmosolygott és konkrétan benedvesedtem... Konkrétan mint akit fejbevertek, úgy éreztem magam, és még flörtöltem is vele utána..

Sosem fordult velem elő még ilyen, és mondom, nekem a barátom a mindenem, nem kéne más..... Annyira gázul érzem magam.

Ez most mi volt? Nagyon gáz?

18L

2016. jan. 17. 01:09
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
A combomat meg a fenekemet simogatta, meg csókolgatta a nyakamat. És majdnem lesmárolt..
2016. jan. 17. 02:05
 12/22 anonim ***** válasza:
65%
Ha szeretnéd a barátodat akkor nem csinálnál ilyeneket, erről ennyit. Az alkohol meg sosem mentség, aki megteszi egyszer, megteszi máskor is. Tök megérteném a barátodat, ha kivágna emiatt.
2016. jan. 17. 02:12
 13/22 anonim ***** válasza:
88%
Te mit éreznél ha a barátod odaállna eléd és azt mondaná, hát figyu hagytam hogy puszilják a nyakam. Meg tapiztam egy lányt. Aki amúgy 10/10es volt és felállt tőle?
2016. jan. 17. 02:13
 14/22 anonim ***** válasza:
15%
Tipikus 18 eves csitri viselkedes...:D
2016. jan. 17. 03:09
 15/22 anonim ***** válasza:
Hát látszik tènyleg imádod a barátodat.Jól kimutatod neki.Mond el mit csináltál biztos elolvad töle.
2016. jan. 17. 06:59
 16/22 anonim ***** válasza:
Érdekesen imádod a barátod. Én, ha imádom a barátnőm, arrébb lököm azt a csajt, aki buliban elkezd csókolgatni és fordított esetben is ezt várom el.
2016. jan. 17. 07:25
 17/22 Sunshinedoll ***** válasza:
Nem gáz, nem vagy te robot, attól még, hogy van barátod tarthatsz másokat is vonzónak. A lényeg, hogy nem mentél vele haza és nem csaltad meg a barátodat. Semmi gáz nincs.
2016. jan. 17. 10:41
 18/22 anonim ***** válasza:
Azzal semi gáz nincs ha kicsit flörtölget, nem arról van szó.Csak ez már kicsit több volt.
2016. jan. 17. 10:54
 19/22 anonim ***** válasza:

Hát, ez több volt, mint sima flört...

Ha szereted a barátodat, az a minimum, hogy elmondod neki a történteket. Bár, ezek után nem hiszem, hogy tényleg annyira szereted.

F

2016. jan. 17. 11:03
 20/22 anonim ***** válasza:

Haha, errol eszembe jutott, mikor volt baratom elkezdett taperolni (holott tudta, hogy atomszerelmes vagyok a paromba) es elkuldtem a halal f@*z@ra... Merthogy ha elkezdenek taperolni annak ellenere, hogy van parod, a megoldas a hatarozott visszautasitas. Persze, ha tenyleg szerelmes vagy. Ha nem, akkor szamolj be rola a parodnak, had legyen a dontes az ove.

L/22

2016. jan. 17. 12:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!