Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek mi lesz ebből...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi lesz ebből később, ha már most ennyire nem látják a különbséget a férfiak és a nők között?

Figyelt kérdés

Elég ritka, de előfordul hogy a férfi azt hiszi, hogy a nő hasonlóképpen éli át a nemi vonzódást, mint a férfi, vagyis ő maga. De viszont kegyetlenül sokszor látom, itt is, de a való életben is - a sok naív kapcsolatban pl - hogy az adott nő, úgy fujja az okosságát, hogy a szexuális vágy az pedig a férfinál is ugyanolyan mint a nőnél! Mondok egy példát. Van egy párkapcsolat, ahol nagyon is szeretik egymást a felek.

Mondjuk a nő meglát egy srácot akinek a valamilye (most ide képzelje bele minden nő azt ami ugy fizikálisan szexi számára egy férfin) nagyon is az ideállja. De mivel nagyon szereti a párját nagy valószínűséggel nem fogja különösebben megérinteni a nőt. Részben azért sem, mert a nők inkább nem fizikálisan élik át a szexet sem, vagyis nagyon nem mindegy nekik hogy kivel. (vagyis nekik számít a belső is a külsőn kívül, vagy akár még fontosabb is a belső). Ezzel szemben a férfi ugyanúgy szereti a barátnőjét, de ha mondjuk meglát egy nagyon szexi számára tökéletes feneket, mondjuk egy jó feszülős nadrágban, mondjuk úgy hogy már nem odaillően öltözve, szinte 100%-ra biztos, hogy meg fogja nézni, el fog rajta fantáziálni, még ha hamar is elveti a gondolatot.

A probléma pedig ezzel van a nők szemében, hogy ezt az egészet amit itt leírtam a fizikális vonzódásról egységesítik. A férfiban a szexuális vágy szinte 100%-ban fizikális, vagyis képesek vagyunk megd@gni egy olyan nőt is, aki alapvetően akármilyen is belsőleg - az más kérdés, hogy nem mindenki teszi meg. A nők pedig mondjuk ki, képtelenek lefeküdni valakivel - akármennyire is jól néz ki számára - ha irtó irritáló a természete. Ez igaz a szexuális vágyra is, a nőknél kiírtja a férfiasságot bizonyos dolgok, viselkedések, míg a férfi minden esetben ugyanúgy látja a "nőiességet" a nőben, ha az fizikálisan ideális.

Vagyis: Ha egy nő nem is néz meg más férfit, mert fülig szerelmes a párjába, a férfi attól még megnézi azt a segget, az a mellet, amit ő kiemelkedőnek jónak lát, jobb esetben el is fantáziál róla, ha még csak pár másodpercig is. Nem feltétlen minden esetben, de ha pl. egyedül van, akkor szinte biztosan.

A probléma pedig az, hogy a nők egy nagyon nagy rétege még mindig kiakad ezen, és úgy látom egyre több ilyen felfogás van, hogy ez mennyire gáz már!!!! a nők részéről és nem csak hogy terjed hanem ezt úgy kezdik látni, mintha valami probléma lenne, közben csak kémia ami a férfiaknál eltér a nőktől. Teljesen természetes. Elvégre egyszer sem csalja meg a másikat pl. a férfi, csak azért mert lát egy tökéletes idomú nőt, habár megcsalhatja - hiszen előfordul - de ha igazán szereti a párját, el tudja hessegetni ezeket a szexuális vágyakat. De alapvetően hogy ne alakuljon ki szexuális vágy, vagy vélemény az adott nő idomáról ha az annyira tökéletes és feltűnő, az szinte kizárt.

Szóval ti mit gondoltok erről a női egységesítésről? Hogy elvárnák azt amit lehetetlen?

2016. jan. 16. 22:54
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
86%

hát öreg, téged jól átvertek a nők

részvétem :)

2016. jan. 16. 23:04
 2/20 anonim ***** válasza:
40%
magyarul picikét fordítva egységesítenek..olyat várnának ami rájuk se igaz
2016. jan. 16. 23:06
 3/20 Sunshinedoll ***** válasza:
61%
Nincs igazad, de a legjobbakkal is előfordul, fel a fejjel!
2016. jan. 16. 23:07
 4/20 anonim ***** válasza:
Szerintem itt csak annyi van, hogy mi férfiak 1 lépéssel tovább megyünk gondolatban, mint a nők "ugye már aki". De egyébként én többször hallottam, hogy a nők is megnézik a jó nőket :D
2016. jan. 16. 23:09
 5/20 A kérdező kommentje:
Nem írtam hogy nem létezik nő, aki ne izgulna fel egy férfira :) Csak azt, hogy akik tényleg szerelmesek a másikba, azok képesek nemet mondani arra hogy ott helyben begerjedjenek... ha nem is a 100%-a a nőknek, de egy jelentős része igen.
2016. jan. 16. 23:09
 6/20 A kérdező kommentje:
Mi pedig férfiak 100%-ban begerjedünk ha látunk egy olyan testet, ami számunkra ideális, teljesen mindegy, hogy a barátnőnk életünk szerelme-e vagy csak egy futókapcsolat.
2016. jan. 16. 23:10
 7/20 A kérdező kommentje:

Nagyon jó példa a férfi és a női erőszak:

Ha a nőt megerőszakolja mondjuk egy ideális pasi, alapvetően beied, merthogy akarata ellenére teszi ezt és egyébként is van párja, akit nagyon szeret. Érzelmileg megviseli a dolog, elélvezni képtelen.

Ha a férfit megerőszakolja mondjuk egy ideális nő, szintúgy ideges lesz, de élvezi a pillanatot és el fog élvezni.

Alapvetően a nő is elélvezne, ha akarná, de ha nem akarja, akkor erőszaknak fogja fel.

2016. jan. 16. 23:13
 8/20 anonim ***** válasza:
Be vagy feszülve mi van veled, aludj inkább.
2016. jan. 16. 23:32
 9/20 anonim ***** válasza:

"A nők pedig mondjuk ki, képtelenek lefeküdni valakivel - akármennyire is jól néz ki számára - ha irtó irritáló a természete." Yap, ez nem igaz. Ha más nem egyéjszakásnak jó.

Amúgy meg mi ez a hozzászólásban kérdező? A pasinak oké, ha megerőszakolja egy nő? Az erőszak okkal erőszak, valakivel az akarata ellenére közösülnek, az miért élvezne el? Pont ez a lényege az egésznek, leht férfi vagy nő trauma éri az erőszak során. Nem is értem ezt a logikát.

Kérdésre válaszolva, a nő se vak, megnézi a jó pasit ha kapcsolatban van, esetleg elképzel vele pár dolgot, pont úgy mint a férfi. De ha egy pár tényleg szereti egymást egyik fél se fog félrelépni attól függetlenül, hogy a Tescoban szembejövő nőt/pasit meg megbámulta. De azért annyi diszkréció lehet a pasiban/nőben hogy nem legelteti feltűnően hosszú percekig a tekintetét egy vadidegen testén, mert az nyilván rosszul esik a párjának. Ha folyton mást bámul eszébe jut a másik félnek, hogy talán a párja nem is vonzódik hozzá annyira, nem működik köztük a kémia. Ez független attól hogy nő vagy férfi, ha ez sokszor és feltűnően ismétlődik, hogy a párja szem láttára mást bámul persze hogy féltékeny lesz és kiakad.

Pl. Észreveszem hogy a párom valakit lecsekkol mert az feszülős jóganadrágban van oké, nem rendezek jelenetet, magamban gondolok pár csúnya dolgot arról a csajról, bezzeg nekem jobb a mellem és kész ügy elfelejtve, ha nem ezt csinálja folyton mikor emberek közt vagyunk. Én látok egy jótestű pasit diszkréten végigmérem párszor és kész. Hiába vagyok szerelmes a páromba eg izmos felsőtestet széles vállakkal azért megnézek :D Nem kell ebből ilyen problémát csinálni, hogy mennyire más a férfi/női szexualitás. Tényleg más, de amit te írtál az nem ilyen eset, ez csak egy általánosítás, hogy bezzeg a csajok ezt meg ezt hiszik. Nem értik meg, hogy szegény pasi szexualitásából adódóan lefeküdne bármilyen csajjal akinek jó a hátsója, de milyen kis kis ügyes, hogy nem teszi meg mert szereti a csaját.

2016. jan. 16. 23:34
 10/20 anonim ***** válasza:
84%

"Ha a férfit megerőszakolja mondjuk egy ideális nő, szintúgy ideges lesz, de élvezi a pillanatot és el fog élvezni."

Ha valakinek pl. Jessica Alba az ideálja és a csaj fog egy felcsatolható műpéniszt és azzal megerőszakolja a férfit kiváncsi vagyok mennyire élveznék azt a férfiak. Mert ez azért szerintem inkább erőszak és trauma, mint hogy picit ideges, de végülis Jessica Alba az, milyen jó nő már, elnézzük neki azt a kis lelki traumát, biztos élvezte a pasi is.

2016. jan. 16. 23:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!