Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok járnátok olyan pasival,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok járnátok olyan pasival, akinek nincs BMW-je vagy bármilyen drága autója?

Figyelt kérdés
2016. jan. 16. 16:11
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Jelenleg is járok egy olyan pasival :D

Mikor értitek meg végre, hogy a normális lányokat nem ez érdekli?

2016. jan. 16. 19:42
 12/15 anonim ***** válasza:
#11, nem veletlenul hiszik ezt egyesek. foleg azok gondolkodnak igy akiknek tenyleg az egyetlen eselyuk a parkapcsolatra ha vesznek egy bmw-t es osszejonnek egy olyan k rvaval akinek ez eleg.
2016. jan. 16. 19:46
 13/15 anonim ***** válasza:

Kicsi a fütyid, vagy mi a bajod, hogy ilyen hülye kérdéssel jössz?

Nagyon sok embernek nincs BMW-je, mégis van barátnője!

Sőt! Autó nélkül is lehet csajozni. Nem kéne ekkora retardáltnak lenni és neked is lenne csajod.

2016. jan. 16. 21:04
 14/15 anonim ***** válasza:

Ha nincs BMW-d nincs punci. :DD

(Naprol napra hulyebbek az emberek)

2016. jan. 16. 21:58
 15/15 Scav ***** válasza:

1. feleségemet úgy ismertem meg, hogy még egyetemre jártam, busszal közlekedtem, anyámnál laktam. (lehet azt hitte, enyém a busz. Azért egy busz nem olcsó :D )

2. egy BMW nem nagy dolog, vettem is egy 170 lovas E46-ot (nagyon régen tetszik, ezért kellett, nem is bántam meg). Másfél misiért, ami azért ha már van egy kicsit jobb állásod, nem nagy pénz.

3. azóta nem lett tőle több nőm, biztos kicsi a fszom és tudják a roohadékok, mert BMW-t vettem

4. lehet drágábbat kellett volna venni.

5. a lányok fejből tudják, melyik autó mennyibe kerül! Minden este ezt magolják. 5 millió alatti verdával szerintem ne is menj randira. :D

32F

2016. jan. 16. 22:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!