Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogyan mondjam majd el egy lánynak, hogy 25 évesen még szűz vagyok, anélkül, hogy röhögő görcsöt kapna?
Szerintem tudja, hogy az vagy, legalábbis biztos sejti. Ez amolyan női megérzés. Volt már srác, aki úgy kezdte a randinkat, hogy ő még nem csókolózott.. de előtte már ismertem, és tudtam, hogy nem volt még köze lányokhoz, de nem zavart :) Végül azért nem lett semmi a dologból, mert a randit követő egy-két nap után nem válaszolt az üzeneteimre, elég pofátlan módon lekoptatva :) Mondjuk nekem azóta van tartós kapcsolatom, neki meg szerintem soha nem lesz, ha ennyire gyáva és bunkó. :)
A lényeg, hogy a hiedelmekkel ellentétben, az átlagos nőket nem érdekli, szexuálisan tapasztalt vagy-e. Engem pont hogy az zavart a barátommal kapcsolatban is, hogy neki már volt előttem kapcsolata másokkal, és nehezen tudtam feldolgozni, hogy nem én vagyok neki az első (mert megtiszteltetés annak lenni). Persze ilyenkor szerintem a hiperszuperbombanőkre gondoltok, akik a tipikus pitsa kategóriát erősítik, és miattuk általánosítotok (pénz, bmw, saját lakás/ház/palota/kastély stb és kezdődhet a hepajkodás). :)
Jaj utolsó valaki nagyon nem bírja a lekoptatást. A hozzászólásod második részére nem is érdemes reagálni, de elhinni sem.
Ha a srác meg akar szabadulni a szüzességétől, jobb ha kussol a dologról.
Kedves 8-as, bármilyen hihetetlen, igen, a normálisabb lányok mindent elmondanak az elejétől fogva. Én egy olyan gyökérrel vesztettem el a szüzességem aki a képembe hazudott azzal kapcsolatban hány nővel volt, és hadd áruljam el, nem az volt életem csúcspontja amikor bevallotta, hogy hazudott a kezdetektől fogva. Még én voltam a szemét dög, hogy nem értettem meg egy férfinak mekkora szégyen a szüzesség. Jó lenne ha nem aggatnátok magatokra olyan stigmákat amiket nőtől nem is tapasztaltatok és végre férfiként viselkednétek a nyavalygás helyett, hogy mennyire gáz szűznek lenni x évesen. Ki érdekel?! Csak egy állapot, nem egy fertőző betegség aminek súlyos hatása lenne bárki másra.
A kérdezőnek pedig továbbra is ajánlom, hogy legyen őszinte ha azzal a lánnyal valami komolyat szeretne a későbbiekben. Vagy ha azon szeretnél parázni az együttlét alatt, hogy jól csinálod-e és nem veszi-e észre hogy hazudtál neki akkor csak tessék, szíved joga elrontani az első élményed.
6-os válaszoló voltam.
L
Utolsó előtti. Ha szűklátókörűséggel vádolsz, indokold már meg.
Utolsó. Sajnos a társadalom szemében a férfi szüzesség nagyobb szégyen mint a vizelettartási probléma. A srácnak igaza volt. Ha beismerte volna, higy szűz, lekoptattad volna valami kamu dumával, de előtte elkezdtél volna ostobaságokon kombinálni. Így viszont dugott egyet, tehát jók tette.
Te most ugyanúgy nyavalyogsz. Vagy neked lehet? Mert ügye te soha semmiben nem hazudtál az aktuális partnerednek. Á dehogy, mert te vagy a Superman aku nem tud hazudni. Könnyű úgy ugatni, hogy nem fog hátrány érni a szüzességed miatt. Persze kiröhögik szerencsétlen, erre nem is foglalkozzon vele.
Én viszont Továbbra is azt tanácsolom a kérdezőnek, hogy ne ismerje be. 20 évesen még elmegy, afelett viszont kb az lesz amit írtam. Meg milyen komolyról beszélsz? Szüzesség elvesztéséről van szó. Úgyse együtt élik le az életüket. Az első tíz csajt amúgy is csak gyakorlásra szabad használni. Aztán lehet néhány hetes kapcsolatokat kialakítani. Az első élmény mindenkinek sz**r. Nem kéne agyon misztifikálni. Különben is a tapasztalt pároknál is van összeszokási idő.
„Az első tíz csajt amúgy is csak gyakorlásra szabad használni.”
Szerintem ide nem is kell magyarázat, ennél jobban nem tudnád magad porig alázni, nem csak rosszindulatú, de hihetetlen szánalmas vagy.
Bónusz: általában nem érdekel, kinek hány százalékban ”hasznos” a válasza itt gyakorin, de a 39 azért gyanús. Vagy mindenki hülye, aki szembejön az autópályán, vagy te vagy az az egy idióta, aki szembemegy a többivel. :)
Utolsó. Erről dumálok.
Utolsó előtti. Pont te járatid ke magad, mert érvelés helyett csak rágalmaznu tudsz meg belekötni a százalék a. Nagyon érett vagy. 14 elmúltál már?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!