Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hetero lányok! Ti ki próbálnátok csajjal? Vagy esetleg egyszerre több csajjal?
Figyelt kérdés
Én sokszor úgy érzem szívesen kipróbálnám csajjal/csajokkal de nem volt még rá lehetőségem2016. jan. 16. 11:48
2/7 anonim válasza:
Nem, szerintem rosszul is lennek
3/7 anonim válasza:
Kerdezo!
Szerinted a hetero szo mit jelent....?
4/7 anonim válasza:
Onnantól fogva, hogy vágyna arra, hogy kipróbálná, meg is tenné, onnantól fogva a kérdésed merő hülyeség, ugyanis egy hetero nő nem vágyik nőre. Egy biszex, vagy egy leszbikus igen, de ő meg nem hetero!:)
5/7 anonim válasza:
Hogy miért kell ezen az osztályozási kérdésen pattogni mindig?
Szerintem tökre érthető, amit a kérdező kérdez: olyan lányok, akik eddig csak srácokkal voltak és azokhoz vonzódtak és most felmerült bennük, hogy kipróbálnák lánnyal is.
6/7 anonim válasza:
Heteroba nem merul fel a kerdes kedves utcso!
Hulyesegen jogosan pattog az ember...
7/7 anonim válasza:
Úgy megfelel, hogy "Eddig hetero lányok"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!