Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a fiúnak kicsi a pénisze vagy alacsony, esetleg mindkettő, akkor nem tudja elkezdeni az életet?
Figyelt kérdés
2016. jan. 15. 22:24
11/18 anonim válasza:
Valamire fogni kell, hogy életképtelen vagy, mi?
Legalább nem a szüleidre...
12/18 Scav válasza:
Így van. Munkaügyesek, HR-esek lemérik a farokméretet és a magasságot. Ha nem éred el a mércét, nem kapsz állást. Se hitelt, se lakást, az autókereskedésből is kizavarnak. Lehet a buszsofőr se fog felengedni a buszra. Ott nem is érdemes hazudni a farokméretről. A buszsofőr tapasztalt, tudja, ha hazudol. Ne hazudoljál :D
13/18 anonim válasza:
Az ALDI olcsó! És ha nem tudja elkezdeni, akkor fejezze be! De ha rövid a pocso(jád) toldd meg egy ujjal!
14/18 anonim válasza:
Simán el tudja kezdeni, amennyiben nem azon stresszel, hogy alacsony vagy hogy kicsi a farka. Ha ilyeneken aggódik, akkor az nagyon látszik kifelé, szóval érdemes előbb leküzdeni ezeket a kisebbségi érzéseket. :)
26L
15/18 anonim válasza:
Mit hívsz kicsinek?
Engem most dobott ki egy mikro péniszű pasi :) És volt előttem vagy 5-6 barátnője, szóval nem a méret a lényeg.
16/18 anonim válasza:
Az életét igen, de hozzá nem nyúlnék. 185 és min 20cm.
17/18 anonim válasza:
A nemi életet is el tudja kezdeni. Egyszer olvastam egy cikket a mikropéniszű pasikról, illetve arról, hogy milyen velük a szex. A cikk mondanivalója az volt, hogy ezt a helyzetet különböző módon kezelték a férfiak. A nőknek pedig az jött be a legjobban, ha odafigyeltek rájuk. Szóval, ha a méreteiddel gondok vannak, akkor kompenzáld mással.
18/18 anonim válasza:
16-os, nekem 18, de alád tudnám úgy verni, hogy sziszegnél, mint a kígyó. Az ilyen felületes ringyók miatt van a kérdezőnek is komplexusa. Barátom, ne stresszelj! Lgy magabiztos, az a legvonzóbb a csajoknak. Vedd viccesre, azt gépeld őket! 😆
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!