Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiuk! Szamotokra terhet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk! Szamotokra terhet jelent egy szuz baratno?

Figyelt kérdés

Teher vagy nem? Vagy inkabb jobb egy tapasztalt lany baratnonek?

18/l

2016. jan. 15. 17:56
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

nekem nem volt még szűz barátnőm, de zárkózott, nehezen megnyíló igen és van atért hasonlóság. figyelmet, törődést és türelmet igényel, de nem teher. ha fokozatosan megnyílik, akkor nincs gond.

szerintem egy kapcsolat nem csak a szextől tud jól működni, de egy idő után a legtöbb fiú szexet akar egy kapcsolatban és ha nem érez semmi előrelépést, akkor egy idő után türelmetlenné válnak, aztán elkeserednek és feladják.

szóval nem árt legalább magadban, de inkább vele is tisztázni, hogy el akarod-e egyáltalán veszíteni a szűzességed a közeljövőben és ha igen, akkor van-e remény rá, hogy pont vele akarod megtenni, mert a valós szándékaidtól függetlenül könnyen azt hiheti, hogy egy szűzk urva vagy, aki mindig csak kéreti magát és hitegeti őt, miközben sosem hagyja magát. sajnos az, hogy tisztázzátok a dolgokat még távolról sem garancia arra, hogy tényleg fel is fogja, vagy tényleg el is fogadja, mert ahhoz ész is kell és a legtöbb fiúnál nem mindig az agyával gondolkodik. főleg, ha azt látja/hiszi, hogy rajta kívül mindenkinek összejön, vagy rajtad kívül minden más lánnyal több esélye lenne szexelnie. a haverok meg hajlamosak erre ráerősíteni, ami szintén nem a hűség irányába szokta elmozdítani a srácokat, ami miatt megint csak vagy követelőzni és akár erőszakoskodni is kezdenek, vagy elhagynak.

2016. jan. 15. 18:57
 12/21 anonim ***** válasza:
a szüzesség elvesztésében teher lehet, ha a tapasztalatlanság mellé passzivitás társul, nem kíváncsiság. az meg egyenesen kiábrándító tud lenni, ha a szüzesség elvesztése után annyira kíváncsivá válik, hogy mindenki mást is ki akar próbálni és emiatt félrelép, vagy egyszerűen elhagyja a srácot.
2016. jan. 15. 19:05
 13/21 anonim ***** válasza:

Kedves hölgyem, üzenem neked, hogy

terhelhető vagyok. :)

Csak te ne legyél terhes tőlem... ;-)

2016. jan. 15. 19:05
 14/21 anonim ***** válasza:
0%

Addig a fél napig, amíg szűz lenne mellettem, nem lenne teher.

41F

2016. jan. 15. 20:39
 15/21 anonim ***** válasza:
Előny, ha nem csak elveszteni szeretné. Pl "megtiszteltetés", h várta a normális pasit, és úgy gondolja, én méltó lehetek erre.
2016. jan. 15. 22:06
 16/21 anonim ***** válasza:

Előző vagyok

Nekem még akár motiváló is, h kiérdemeljem ezt

2016. jan. 15. 22:10
 17/21 anonim ***** válasza:
Szia,kimondottan örülnék,ha valakinek én okozhatnám az első "igazi" orgazmust.Fejér megye.
2016. jan. 16. 05:17
 18/21 anonim ***** válasza:
Megtiszteltetés, csoda, felemelő!
2016. jan. 16. 06:45
 19/21 anonim ***** válasza:
Ott kezdhetem, ahol előttem még nem rontott el senki semmit!
2016. jan. 16. 06:46
 20/21 anonim ***** válasza:
0%

Jajj, ha tudnád, mekkorát lehet koppanni. :) Azt hiszed, a rossz előző partner teheti tönkre a lányt csak? Sokkal, de sokkal nagyobb a valószínűsége, hogy beütött valami deviancia annál, aki még nincs túl rajta és ráért egy csomót görcsölni rajta, mint aki nyugodt lelkiállapotú és nem először csinál ilyesmit. Aki szűz, annak 1000 féle beidegződése lehet, ami lelohaszt a személyisége miatt.

2016. jan. 16. 12:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!