Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randi közben hogyan tudják megállapítani a nők a pasi farokméretét?
megkérdezik, véletlenül odanyúlnak..
de volt már rá példa hogy haveromtól kérdezte meg xd
Mivel nincs röntgenszemünk,sehogy.
19L
Az első randin, ha valahova meghív egy italra, lehetőleg valami eldugott, félhomályos sarkot választok, aztán nem a pasival szemben ülök le, hanem mellé, hogy belásson a dekoltázsomba. Ha ez nem elég, akkor simogatom egy kicsit a combját, aztán mikor eljött a megfelelő pillanat, akkor a cipzárra téved a bal kezem, miután a jobbal kihorgásztam a táskámból a "randi alapszett" nélkülözhetetlen kellékezi közül a szabócentimet és a tolómérőmet. :-)
(Ebből már nem kell levonni azt a bizonyos három centit.) Így mire megérkezik a cappuccinom, már meg is vannak ezek a létfontosságú adatok, amiket aztán este hazaérve minden ilyen randi után felviszek egy Excel táblázatba.
(em véletlenül gyanús nekem ez a Gyakoris, önbevallásos adatokból származó 18 centis átlag méret. :-))
A kulcstartómon van egy kicsi centiméter.
Eddig még nem használtam, de most, hogy mondod...
3 centit le kell belőle vonni?
úgy érzem, akkor 3 centivel többet kéne mondanom, ha valaki megkérdezi... ja, de kit érdekel, sok csaj azt mondja h jajj de jó a nagy és vastag így meg úgy, aztán ha tényleg kapnak valami vastagabb szelet húst, akkor az már fáj.
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!