Hogy tudom megállapítani, hogy egy pasi hozzám képest azonos szinten áll-e külsőre, vagy csúnyább vagyok, vagy ő csúnyább?
Ne gondolkozz ilyeneken. Ha valaki tetszik, akkor mindegy, hogy mások szerint csúnyább vagy szebb nálad. Ha meg veled van, akkor nyilván tetszel neki.
És egyébként sem csak a külső létezik.
Csak nem tudom, hogy aki tetszik nekem, az esetleg sokkal helyesebb nálam, így esélytelen-e a dolog.
Meg a volt barátommal folyton az volt, hogy mondogatta nekem, hogy mennyire gyönyörű vagyok és meg sem érdemel engem és a vége az lett, hogy azért szakítottunk, mert annyira e volt folyton a téma, hogy nem bírtam tovább a dolgot.
Majd kinövitek... De most tényleg, mióta létezik olyan, hogy valaki "túl szép hozzám"?
Nézd meg a sportolókat, esetleg azokat, akik gyúrnak, edzőterembe járnak, de ahelyett, hogy "10/10" barátnőjük lenne, valami kövérrel vannak együtt, aki tolja magába a csokiturmixot, és nyáladzik az edző barátjukra. Ebből az egyetlen tanulság az, hogy Neki nem az számított, hogy hogyan nézett ki az illető, hanem hogy milyen személyisége volt. Vagy egyszerűen a kövérekre bukik.
Lényeg a lényeg, ezt te is le tudod vonni ebből: nincs olyan, hogy valaki túl szép hozzád. Lehet, hogy nem vagy az esete, de nem azért fog elutasítani, mert "uhh, te nekem csak 10/8 vagy, hagyjál békén!". Ha valaki tetszik, szeresd, beszélgess vele, aztán majd alakulnak a dolgok. Nagyobb eséllyel fog elutasítani azért, mert pl. nem szereti a szőkéket, mint azért, mert ő túl szépnek találja magát hozzád, és szerinte találhatna jobbat is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!