Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogy tudom megállapítani,...

Hogy tudom megállapítani, hogy egy pasi hozzám képest azonos szinten áll-e külsőre, vagy csúnyább vagyok, vagy ő csúnyább?

Figyelt kérdés
Nem tudom soha eldönteni :( A barátnőm mindig azt mondja, hogy alulértékelem magam külsőre, de ő nyilván elfogult, így az ő véleménye ebben nem számít túl sokat.
2015. febr. 16. 14:00
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Csak nem tudom, hogy aki tetszik nekem, az esetleg sokkal helyesebb nálam, így esélytelen-e a dolog.

Meg a volt barátommal folyton az volt, hogy mondogatta nekem, hogy mennyire gyönyörű vagyok és meg sem érdemel engem és a vége az lett, hogy azért szakítottunk, mert annyira e volt folyton a téma, hogy nem bírtam tovább a dolgot

Ebből csak a tudattalanság ömlik. Semmivel sem vagy tisztában.

2015. febr. 16. 14:22
 12/18 A kérdező kommentje:
Kedves mindentudó 11-es, akkor kérlek magyarázd el, miért vagyok tudatlan :)
2015. febr. 16. 14:35
 13/18 anonim ***** válasza:

Tényleg ez fogalakoztat,hogy ki a potensebb egy kapcsolatban?!!! Hát ez gyönyörű!!!

A jó kapcsolat ismérve, hogy mindkét fél úgy érzi, hogy milyen szerencsés, hogy pont a párja van mellette és mindent megtesz azért, hogy ez így is maradjon.

Ez nem valami vetélkedő vagy szépségverseny!!!

37F

2015. febr. 16. 14:37
 14/18 anonim ***** válasza:

Nem vagyok mindenttudó, és nem sértegetni akartalak, ha úgy érzed.

De ezek alapvető logikai dolgok.

Kit érdekel, ki hogy néz ki? Hogy lehet ezzel egyáltalán foglalkozni? Meglátsz valakit szimpatikus külsőre és belsőre utána meg lesz ami lesz. Szerinted a "van esélyed nála" egy hülye skálától függ, ami a külső megfelelelőség/kompatibilitás? Majd ha megtaláltad a könyvet ami tudományos és reprodukálható eredményekkel megmutatja, te ?/10 vagy és utána leellendőrzd a dekódereddel, hogy a pasi ?/10 utána alkalmazd ezt a remek módszered.

Arról nem is beszélve, hogy emiatt az életbevágó fontos téma miatt lehet, hogy egy értékes embertől fosztottad meg magad, a volt barátod személyében.

2015. febr. 16. 14:49
 15/18 anonim ***** válasza:
jaj, anyám, ha ilyeneken agyalnék, akkor sose lenne bnőm. :D még szerencse, h nem csak ezen múlik a dolog. :)
2015. febr. 16. 14:55
 16/18 A kérdező kommentje:
14. lehet, hogy a volt barátom egy értékes ember, de azt senki nem bírja elviselni, ha a párja folyamatosan siránkozik, hogy a másik sokkal "jobb" nála és túl vékony a farka, meg egyébként is, miért járok pont vele.
2015. febr. 16. 14:58
 17/18 anonim ***** válasza:
hát ezt megértem, de attól, h kifogtál egy olyat, aki ilyenen agyal, attól még a többség nem fogja ezt hajtogatni sztem. :)
2015. febr. 16. 15:01
 18/18 anonim ***** válasza:
Akkor pedig félreértettelek. Azt hittem a barátnőd miatt volt ez a téma. Így teljesen más a dolog. A mondandóm első fele érvényes ettől még.
2015. febr. 16. 15:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!