Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretem ha aláznak szex közbe és ha uralkodnak a testem felett. De?
De a párom elég béna ebben.
Tudtok ajánlani vmi honlapot vagy valamit ahol kicsit fejleszheti magát.
(Nem szürke ötven árnyalatàra gondolok)
Kicsit komolyabbat keresek.
én is ezt a stílust szeretem a szexben, és elég nagy nehézség, ha a partnerednek nem ez jön be :/ volt már ilyen barátom (igazából többnek nem jött be, mint akinek tetszett) és csinálta a kedvemért, de érezni lehet, hogy nem az igazi. az igazi élvezethez az is kell, hogy érezzem, ő is ezt akarja, hogy nem megjátssza, hanem tényleg irányít, kihasználja a testem, megaláz...
bocsi, de szerintem ha szereted őt, akkor nyugodj bele, hogy a bdsmes hajlamaidat nem fogod tudni kielégíteni, vagy keress mást.. :/
Hát otthagyni nem akarom.
Szegény tényleg pròbálkozik...
Testi adottságai is megvannak hozzá.
Csak látom sajnos h nem élvezi igazán :/
Persze elmondom h mit szetetnék és megbeszéljük neki mi fér dele.
De hát nem az igazi...
Mi az amit kértél tőle és nem csinálja meg, vagy nem jól csinálja? Mit kell érteni az alatt hogy béna?
Ha csak béna lenne, azon lehetne valahogy segíteni. Inkább az a baj hogy látod hogy nem élvezi, ergo különbözőek vagytok szexuálisan, más az igényetek, az meg sosem vezet jóra hosszú távon. Gondolom ő meg gyengéd szexet akarna ahol még kis paskolás vagy hajhúzás sincs, na látod azt meg te nem élveznéd..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!