Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a bajuk egyeseknek a női körülmetéléssel? Ha fiúkon végezhetik indok nélkül akkor a nők kisajkait vagy nagyajkait miért ne vághatnák le? Az amúgyis elég gusztustalan és csepet sem izgaó.
Előre leszögezném, hogy a férfiak körülmetélését is feleslegesnek tartom. Ha lenne fiam, biztosan nem tenném ki ennek.
Szerinted azért kellene eltávolítani a szeméremajkakat, amik amellett, hogy fokozhatják a nő élvezetét még fontos higiéniai, ill. védelmi szerepet is ellátnak, mert neked lelankad a farkad, ha közelről látsz puncit??
"...azt tudom hogy a klitorisz az fontos, mert úgy élvezik el a nő, azon keresztül."
Ezt jól tudod. A "női körülmetélés" pedig pont a klitorisz (azaz szép magyar nevén a csikló) kivágását jelenti (és esetenként még a kis vagy nagyajkak egy részének eltávolítását is, de az csak mellékes). Ezért nem szerencsés "körülmetélésnek" nevezni, mert a férfiak körülmetélése sem a pénisz tőből levágását jelenti.
Egyébként amire te gondolsz az a kisajakplasztika, és egy ideje már csinálják a plasztikai sebészek, bár szerintem értelmetlen beavatkozás.
Szerintem foglalkozzunk más kérdésekkel, mert a kérdező nincs tisztában az alapfogalmakkal!
Egy női nemi szerv, nem egy virág!!! Amit addig vagdalunk, amíg az olyan nem lesz, mint amilyennek akarjuk! Érted ember ?!
"Most nem a klitorisz kivágásáról beszélek hanem a kis és nagyajkak megkurtításáról."
"Láttál már puncit? - "látni láttam, de nem igen tudom hogy a nagy ajkak miben különböznek a kis ajkaktól."
Tényleg nem szeretném megbántani az érzéseidet, de te mit gondolnál egy olyan nőről, aki bevallaná, hogy "nem igen tudja", hogy mi a különbség a férfi nemi szervek alapvető részei között, de arról értekezne, hogy ezek közül mit lehetne, illetve lenne érdemes megcsonkítani, mert felesleges, vagy - az ő szemében - esztétikailag nem szép.
Egy kis vizuális segítség (a képen a piros vonal jelölték a kisajkakat, kékkel a nagyajkakat):
Ha számodra ez a látvány a lenti fotókon "rettentően lehangoló", és benned "viszolygást kelt", akkor nem hinném, hogy a nők "körülmetélése" lenne a megoldás a problémádra.
Kedves kérdező, az van, hogy ha a női nemi szerv látványa nem indít be, akkor bu.z.i vagy.
Az szép és jó, hogy a csiklót fedő bőrt vágják le, meg a kisajkak egy részét, de van valami fogalmatok, hogy ennek mi a végeredménye? Pl. hogy az a bőr védi is a csiklót, amiben rengeteg idegvégződés van?
Az ilyen műtéteknek mindig és mindenhol egy célja van: a nő élvezetét csökkenteni, illetve hogy kimondottan fájdalmas legyen számára a szex, így garantálva, hogy csupán a saját örömére nem kufircol, tehát hűséges lesz. Igaz, a férjének is úgy kell megerőszakolni, de egyrészt ezekben a népcsoportokban ezt élvezik (lásd, kölni szilveszter), másrészt a gyerek fogantatása szempontjából tök mindegy.
A kisajakplasztikát is megcsinálják, aminek a végeredménye egy ránézésre esztétikusabb punczi, csak kár, hogy a hegszövetek érzéketlenek, illetve simán előfordul, hogy amíg normál állapotban a csikló könnyen izgatható, addig a műtét után már nem, és a nő csak kevés pózban, vagy sehogy sem élvez el.
Lehet, hogy nekem nem túl szép egyeseknek, ahogy kilóg a "cicanyelv", de egyrészt még mindenki szívesen játszott vele, másrészt pedig ennek köszönhető, hogy igen érzékeny a punczim, és könnyen el tudok menni, illetve nagyon-nagyon élvezem a szexet, amire még szintén nem volt eddig panasza senkinek. Tudni illik igen érzékeny erogén zóna a kisajak is!!!!
Ahogy nagyanyám is megmondta, az öreg parasztok bölcsességével: válogatós faxnak kutyában a helye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!