Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az tényleg igaz, hogy a száj belső szövete és a vagina szövete megegyezik?
Figyelt kérdés
2016. jan. 11. 00:31
1/8 anonim válasza:
Aha. A Kés/alatt-ban volt is egy ilyen rész. Punciszáj.... :D
2/8 anonim válasza:
Hát, érzékenységre azért eléggé eltér szerintem. :D De tapintásra lehet, nem tudom. Ez megmagyarázná, a pasik miért szeretik annyira szájba tenni szex előtt, vagy akár helyett. :D
3/8 anonim válasza:
Hmmm...ezek szerint autofellációval technikailag el lehetne veszteni a szüzességet?
4/8 anonim válasza:
Mindkettő nyálkahártya, tehát a szövettípus megegyezik, csak kicsit más a feladatkör az esetek nagy részében.
5/8 anonim válasza:
Vedd ki az ujjaidat a szádból, kérdező :DD
6/8 anonim válasza:
Én azér szeretem az olyan lányokat akik egyáltalán nem fogaznak, mert ha becsukom a szemem, olyan érzés, mintha egy nyelves nuniba dugnám a fütyimet :D
Am a puncit jobban csipázom
7/8 anonim válasza:
Az utolsó elég jól megfogalmazta. Ha a lány ügyesen csinálja, olyan érzés, mintha egy nyelves puncit dugnék.
Azzal a részével viszont nem értek egyet, hogy be kéne csuknom a szememet közben. Éppen ellenkezőleg, én szeretem nézni, ahogy ügyködik rajtam. A látvány inkább még növeli az élvezeti értéket. A puncira sem mondanám, hogy csúnya, de ami a száj körül van közvetlenül, a csaj arca, szemei csak szebb látványt nyújtanak sokkal. Ez is egy érv a száj mellett. ;)
8/8 anonim válasza:
Én is szeretem nézni, de ha becsukom a szemem akkor oda képzelhetek, egy szexi humanoid idegen csajt, akinek nyelv van a punciában. Például olyat mint amilyenek jabba körül vannak a jedi visszatérrben. A színesek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!