Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire érdemes lányként gondolnom, hogy orál közben elélvezzek? Lányok, adjatok tanácsot kérlek?
Többször kapok nagyon finom orális kényeztetést, és nagyon odafigyel rám a másik, semmi nem fáj ujjazás és csikló izgatás közben.
De mégse tudok elmenni, nagyon közel kerülök és rángatózni kezdek, őt meg szinte lerúgom magamról, vagy egyszerűen tovább marad rajtam de már túlingerel és nem jutok el a csúcsra.
Nem tudom mi lehet a hiba, az szokott a fejemben lenni hogy a másik túl kedves, nem fog most se menni és csalódást okozok, hogy nem érdemlem meg ezt.
Magamnak nem is tudok örömet szerezni, ha magamnak csinálom, akkor elunom.
Szóval az a kérdésem főleg ti hozzátok lányok, hogy ti mire gondoltok mi van afejetekben, mielőtt elélveztek.
Mert szerintem én akadályozom a negatív gondolatokkal... csak ugy pozitívra meg mire gondoljak.
Az utolsó válaszod megerősített abban, ami az első gondolatom volt, a kérdést olvasva.
Szóval... nem lehet, hogy az a baj, hogy túlságosan is finom veled a párod? Nem lehet, hogy átszakadna benned valami gát, ha egy picikét határozottabb lenne Veled? Pl. ha az orális kényeztetéssel párhuzamosan ujjazni kezdene, először finoman, aztán egyre jobban begyorsítva, egyre több ujjal csinálva?
21/L
De, úgy szokta ahogy írod.
ELőször finoman orálozik, aztán ujjazni kezd egy ujjal, aztán 2 vel, és egyre nagyobb tempóval. De nem érem el. Volt hogy annyira kértem, hogy durvuljon, hogy már fájt nekem és inkább leálltunk végül.
Pedig a G pontomat is figyeli közben.
Volt, hogy szex közben a péniszével többször érintette a g pontom, vagy ha nem azt, de nagyon jó pontot eltalált egymás után többször hosszú ideig durván, és nagyon élveztem ahogy csinálta, de mégse értem el, pedig a péniszével nem finomkodott úgy mint az ujjával szokott.
Én azt tapasztalta, férfiként, hogy azoknak a nőknek van problémája az elélvezéssel, akik valamiért nem fogadják el a saját testüket. És ugye, ezek az örömszerző ingerek a test irányából érkeznek, de hogyan tudna az a nő igent mondani a testi örömre, aki nemet mond a saját testére.
Próbáld szeretni a tested, megérinteni, simogatni magad.
A másik, tegyél félre minden akarást az elélvezéssel kapcsolatban, határozd el, hogy egy hétig még csak véletlenül sem akarsz elélvezni. Vedd ki minden jóleső érzés mögül azt az akarást, ami az elélvezésnek rendel alá mindent, csak élvezd.
És ez a keményebb izgatás, erre jó lenne nagyobb hangsúlyt fektetni, lehet, hogy markánsabb ingerekre vágysz, erőteljesebb impulzusokra. Próbáld ki, hogy annyi ujjal izgat, ami már feszít, de még nem fáj, és energikusan. Van, akinek egy egész kézfej is befér, és élvezi, megpróbálhatod azt is, de ne akarj elélvezni, csak keresd azt, ami a legjobban esik. Aztán ezt minél gyakrabban, intenzívebben. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!