Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm miért csak akkor hajlandó sztriptízelni, szexi ruhákat felvenni, órákig kényeztetni ha előtte kikötöz? Máskor vajon miért nem?
Már sokszor mondtam neki, h olyankor megőrülök a vágytól h hozzáérjek, letaperoljam, megfogjam, elkapjam, és rendesen megdugjam
Eleinte nagyon izgalmas volt, még örültem is, h ilyen kis "perverz" csajom van, de mostmár kezd eléggé frusztrálni a dolog.
persze van h hagyja h én domináljak és akkor rendesen el is kapom, olyankor van normális aktus, de olyan nincs h felizgat aztán hagyja magát... v h szájjal/kézzel csinálja, csak úgy simán... valamiért ilyen nincs. Már kérdeztem, mondta h jó majd, de továbbra is csak akkor csinál extrémebb dolgokat, illetve tulajdonképpen bármit is, ha előtte kikötözött.
talán ő erre indul be,veszti el a gátlásait,
ha előtte te kiszolgáltatott vagy neki
Mert gátlásos, vagy mert úgy érezheti, hogy ilyenkor "nincs következménye", vagy történt vele valami, ami miatt inkább ő irányít, hogy tudja, nem történik semmi, amit nem akarna, vagy csak szimplán ez izgatja.
Beszélgess vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!