Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az anál ma már minden kapcsola...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az anál ma már minden kapcsolatban hozzátartozik a szexhez?

Figyelt kérdés
Én még nem hoztam fel a barátnőmnek, de már szeretném seggbekúrni. :D Orál viszont van, de az is csak a kapcsolatunk későbbi szakaszában társult a szexhez.

2016. jan. 8. 09:48
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Van valami, amibe bele is tudnak kötni a szavazók, vagy ahhoz már nagyon buták, hogy mondjanak is valamit?
2016. jan. 9. 10:39
 22/27 anonim ***** válasza:
Az perverz dolog, az egyáltalán nem tartozik hozzá a normális szexhez!!! És nem is szeretheted a barátnődet, csak szexre használod, ha ilyen gondolatok járnak a fejedben. Keress egy kur vát erre a célra, a barátnődet meg hagyd ott, nálad jobbat érdemelne.
2016. jan. 9. 10:52
 23/27 anonim ***** válasza:
Utolsó, hűtsd le a komplexusaidat. Miért ne szerethetne valamit és kéne emiatt kidobni? A nyalást már nem tartod perverznek ugye? Akkor nálad nem érdemelnének jobbat? "hát de, hát de.."
2016. jan. 9. 10:56
 24/27 anonim ***** válasza:
Hát ne mmondanám, hogy minden kapcsolathoz hozzá tartozik, de manapság már elég sokan csinálják. Semmiképp se várd el tőle, hgy belemnejen, de azért rá lehet vezetni, hátha bele megy. De nagyon figyelj, hogy ne okozz neki fájdalmat, és akkor nagyon fog neki is tetszeni. :)
2016. jan. 9. 17:34
 25/27 anonim ***** válasza:
0%

nem alap,hanem az alap alapja.

anál utána kapcsolat.

persze vannak prüdek is akik sötétben,zártajtók mögött takaró alatt pizsamában bujnak egymáshoz...de nem ez a jellemző.

2016. jan. 10. 00:32
 26/27 anonim ***** válasza:
Amúgy kérdező, írd már meg hogy sikerült, ha felhoztad neki :D
2016. jan. 10. 15:30
 27/27 anonim ***** válasza:
Nem alap. Bár én szeretem és nagyon élvezem, de a pasim hallani sem akar róla. Létezik ilyen is...
2020. jan. 31. 17:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!