Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csak én tartom aberráltnak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én tartom aberráltnak ezt a sok elvakult lábfétisest? Vélemény?

Figyelt kérdés

2016. jan. 7. 15:10
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

utolsó válaszoló: meglepődnél mennyi őrült ír ha más nem egy sértést/ismerkedő kérdést, akár egy ilyen jelentéktelen válaszra is.

25N

2016. jan. 11. 14:07
 12/13 anonim ***** válasza:
Figyeljetek csajok, ne az itteni kérdések alapján itélkezzetek a lábfétisről. Én egy 21 éves pasi vagyok, nekem is lábfétisem van... bumm! Nagy kaland, a normál férfi szexuális vágyak mellé még ez is hozzá csapódik, kiegészítés gyanánt. Ennyi az egész. És úgy vagyok vele mint mondjuk az orális szexel. Ha nem kapom meg lógatom az orromat, szomorú vagyok, de attól még mehet a szex, mehet a kapcsolat, mehet minden. És ez így a normális. A kérdések amiket itt olvastok lábfétis címszó alatt, az nem más mint a hülye pasik beteg elméjének rekláma. Rosszul tálalják nektek a lábfétist. Olyan formátumban, mintha elmennétek étterembe, a kaját kézzel össze vissza a tányérotokra dobálják, és leba**ák elétek a tányért. Evőeszköz nélkül. Mit mondanátok arra? Én annyit mondanék hogy fujj.... Remélem sikerült érthetőten vázolnom a dóógot :D
2016. jan. 13. 20:47
 13/13 anonim ***** válasza:

Na, ez jó. Egyszeri ember idetéved, és nem érti. A válaszokban: miről van itt szó? Folyik itt valami?

Annyira poén, hogy a kérdező odabök egy kérdést és nem definiálja, pontosan (szerinte) mit is jelent az "elvakult lábfétises", miben nyilvánul meg.

2016. jan. 14. 20:14
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!