Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják, hogy a szex alapvető egy kapcsolatban?
Nekem a volt barátommal merőben más szexuális étvágyunk volt. Neki elég lett volna heti 1 is, nekem meg minden este volt kedvem, sokszor csak én kezdeményeztem, ő meg alig. Mégis, a szerelem megvolt, csak a szex része nem működött annyira jól, de csak emiatt eszembe nem jutott volna elhagyni őt.
Sokaknak tényleg ennyire fontos a szex, hogy egy amúgy szeretetteljes, biztos kapcsolatot felrúgnának amiatt, mert nem úgy, és nem annyiszor szereti a társuk, mint ő? Vagy ezek a kapcsolatok már eleve a szexre épülnek, és azért borít fel mindent egy ilyen jellegű probléma?
Inkább a Szeretet, mint a Nagyon jó dugás.. :-)
Lehet persze, hogy en vagyok az elfogult..:-) 19/F
Off: mindig összeszalad a szemöldököm, ha olyat olvasok ezen az oldalon (márpedig sokszor előfordul), hogy a pasinak elég a heti egy szeretkezés. Véleményem szerint stikában tutujgatja a bránert.
On: Hogy miért mondják? Mert az. A szex, az intimitás a kapcsolatnak olyan szegmense, amikor kizársz magad körül mindent. Megszűnik, meghal a világ. Nem létezik senki és semmi, csak te és a partnered. Ez az, ami eszméletlen módon el tud mélyíteni egy (amúgy is jól működő!!!) kapcsolatot. Bizalom, szerelem és szex. Ez egy háromlábú szék, s ha valamelyik lábát kirúgják, borítékolható, hogy ellőbb-utóbb borulni fog.
Kedves kérdező,én teljesen egyetértek veled :)
A szerelem nem a kúrásról,hanem a SZERETETről szól. Ha szeretsz valakit,akkor bármi áron megvédenéd,tudod,hogy akármi van ott lesz. Nem a szex tesz egy kapcsolatot működőképessé. Szerintem a szerelemben az egyetlen dolog ami számít,az amit írtál. "Szeretetteljes, biztos kapcsolat". És aki egy ilyen értékes és ritka dolgot felrúgna azért,mert ő heti 7-szer dugni akar,az meg is érdemli. Ha egy kapcsolat a szexszen alapul,akkor az rég rossz. Az egész életedet a szerelmeddel akarod letölteni,ergo 65 évesen úgysem állsz le majd szopni. Itt tényleg csak a tiszta szeretet a fontos.
Bár én igazából nem tudhatom,elvégre még nagyon fiatal vagyok,és sosem próbáltam. De annyi biztos,ha lesz évek múlva egy jól működő,boldog párkapcsolatom, azt nem dobom el olyan felületes dologért,mint egy rossz aktus.
14/L
16:55-ös, igen, jól látod, ezek a kapcsolatok szerintem is felszínesek, ahol a szexnek ekkora szerepe van. Sosem értettem ezeket az embereket.
Ezek lepődnek meg majd a legjobban, ha nem lesz mellettük senki öregkorukra, hogy hozzon egy pohár vizet.
Nem, kedves kérdező, te, meg a másik 14 éves hozzászóló fogtok 2 év múlva meglepődni, amikor hormonálisan megértek, hogy jéééé, valóban a szex az egyik alappillér.
Amúgy meg 57 éves vagyok, és az utóbbi 40 évemben mindig volt társam. (Néha több is, mint kellett volna.) És biztosíthatlak, hogy az elmúlt két és fél évtől eltekintve naponta szeretkeztünk a feleségemmel. Most már csak heti egyszer, de a szerelem és az összetartozás olyan mélységeibe értünk el, amiről te még csak nem is álmodsz.
Fogadj meg egy tanácsot, te, meg a másik 14 éves kisliba: Soha ne ítéljetek tőletek idősebbeket! 16 éves koromban, csupaizom fiatalemberként elszörnyedtem, hogy mi a francnak mászkál bikiniben az ujjnyi vastag visszerektől csúf lábú 60 éves öregasszony. Elhiheted, ma már értem, hogy miért mászkált a strandon.
Szóval maradj csak a korosztályodnak megfelelő problémáknál, és ne akarj előre ítélkezni.
Utolsó szerintem nem érted. Nem azt kérdeztem, hogy kell-e a szex, hanem hogy miért van egyeseknél ekkora szerepe. Te is elhagytad volna a feleséged, ha nem sz_pna jól? Azért ezt nem hiszem, legalábbis remélem, hogy nem így van.
Az életkorról pedig ne vitatkozzunk, mert egyrészt az csak egy állapot, másrészt meglepődnél, hogy hány éves vagyok. De nem, nem árulom el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!