Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Apa-lánya szex tényleg egy létező dolog?
Az életben minden előfordul. Régi történetet hallotam, hogy a mama, védendő a családi vagyont, a fiával "hált" inkább, minthogy valami idegen menyecske elherdálja a vagyont! Tetstvérek közöttit is hallottam, miért ne lehetne apa-lánya is!
(de ezt pont nem hallottam!)
Azt hallottam, hogy a Ro.a kultúrában az apa veszi el a lánya szüzességét.
Nem tudom, hogy mennyire igaz lehet, de én el tudom képzelni, hogy előfordulhat.
itt gyikon az egyik csaj akivel elveleztem...nemtudom h igaz volt-e
de aztírta a csaj, hogy azzal a férfivel feküdt le, aki pár hónapos kora óta nevelte. tehát majdhogynem tényleg az apja.
18 volt a csaj, a csávó 34.
azt írta, hogy rá van gerjedve a csávóra, és kacérkodott vele.
egyzser elszakadt a cérna az arcnál és állítólag 3 menetet szexeltek, de izomból....
Biztos van ilyen. Pl szegény natascha kampusch esete.
Ha olyanra gondolsz, ahol kölcsönös a kapcsolat... szerintem az sem elképzelhetetlen. Főleg manapság, ahol annyira unatkozik már mindenki, hogy a fiúk közösen maszturbálnak, vagy segítenek is egymásnak. A tesók egymás elől nyúlják le a kedvesüket, vagy a lány lenyúlja, az anyja pasiját... :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!