Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire normális, ha nincs előváladéka?
Figyelt kérdés
Pár alkalommal szexeltünk eddig, de nincs semmiféle előváladéka. Egész nap szinte áll neki, ha ketten vagyunk, de semmi előnedv.. 26 éves pasi2016. jan. 6. 20:43
1/6 anonim válasza:
Na jó, valakinek tuti előváladék fétise van, ma már ez vagy a 10. kérdés az előváladékról XDDDDDD
2/6 Igen, én vagyok! :) válasza:
Nem hinném, h gond lenne ha minden más működik. Van előnye is, nekem nyúlik össze vissza a nadrágban. Neki így kényelmesebb.:D
3/6 A kérdező kommentje:
első bocsi :D nekem ez az első ilyen kérdésem, esküszöm :D
2.
igazából engem nem zavar, csak exeimnek bőséges volt, ezért fura :)
2016. jan. 6. 20:49
4/6 anonim válasza:
Urulógust kell kérdezni, de szerintem csak arról van szó, hogy nem termeli az a mirigy aminek kellene termelnie.
5/6 Linó03 válasza:
Valakinek nincs. Vagy csak egy-két csepp.
6/6 anonim válasza:
Attól függ h vki mennyit használja.
pl. egyszer volt h 1 hónapig nem ejakuláltam, szinte annyi volt az előváladék mint a sperma fele.
Amikor napi szinten ejakulálok akk kb 1 csepp az orgazmus előtt.
Ha nem szexeltek napi szinten akk ez jelentheti, h ő nélküled is használja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!