Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják ezt rám? Mit tegyek ellene?
Figyelt kérdés
Van egy pasi, akit már nagyon sokszor kényeztettem orálisan, de nagyon... inkább most nem részletezném. Azt mondta brutálisan jó vagyok. Közben titokban összejártunk szexelni, amiről kiderült, hogy nem is annyira titok az ő részéről. Most jönnek oda a haverjai hozzám és nem akarnak velem lefeküdni, csak megkérnek, hogy szopjam le őket, mert hallották, hogy jól tudom, meg azt mondták rám, hogy szopósribi. És az idegesít, hogy miért nem akarnak velem lefeküdni? Csúnya vagyok? Csak egy szopásra kellek és ennyi?2016. jan. 6. 13:00
11/14 anonim válasza:
Bárhogy szépíted, ki lettél használva, és a srác még dicsekszik is rólad. Nem ezért vagy azért, de arra nem gondoltál, hogy ezek után elküldöd a fenébe? Ha ennyi önbecsülésed még maradt, megteszed.
A másik, komolyan azon háborodtál fel, hogy csak szopatni akarnak??? Nem is értem...
12/14 anonim válasza:
Ha a többi is le akarna veled feküdni, akkor megnyugodnál?
Mert azt el lehet intézni!
13/14 anonim válasza:
Olyan jó, hogy ilyen nőtársaim vannak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!