Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják ezt rám? Mit tegyek ellene?
Figyelt kérdés
Van egy pasi, akit már nagyon sokszor kényeztettem orálisan, de nagyon... inkább most nem részletezném. Azt mondta brutálisan jó vagyok. Közben titokban összejártunk szexelni, amiről kiderült, hogy nem is annyira titok az ő részéről. Most jönnek oda a haverjai hozzám és nem akarnak velem lefeküdni, csak megkérnek, hogy szopjam le őket, mert hallották, hogy jól tudom, meg azt mondták rám, hogy szopósribi. És az idegesít, hogy miért nem akarnak velem lefeküdni? Csúnya vagyok? Csak egy szopásra kellek és ennyi?2016. jan. 6. 13:00
1/14 anonim válasza:
Elég valószerűtlen sztorinak tűnik :)
2/14 anonim válasza:
lehet azt mondta, hogy "brutál jól szopsz, de brutál szar vagy az ágyban"
vagy jó vagy az ágyban is, de nekik nem kell ennél több, vagy csak ezzel akarnak előmelegíteni, ha ebbe belemész jön a következő lépcső, aztán a gruppen és még ki tudja mire akarnak rávenni később...
22F
3/14 A kérdező kommentje:
Pedig az a baj, hogy igaz!! És most lesül a bőr a képemről!!!
2016. jan. 6. 13:03
4/14 anonim válasza:
Csak egy eszköz vagy nekik. Szopógép, ha úgy tetszik.
5/14 anonim válasza:
Ha ez igaz, akkor jól kihasználtak kiscsibém. A csávó szemében csak egy használati tárgy vagy. F
7/14 anonim válasza:
Látjátok csajok, ilyen a szexkapcsolat meg a barátság extrákkal.
Szerintem költözz el vagy keress másik sulit, esetleg mindkettő.
De minimum kérj a srácoktól szo.pásonként egy-két ezrest. ;-)
8/14 anonim válasza:
Kérdezö: akkor most az a bajod hogy nem kúr végig mindenki??
Jobb ha csak egy du.gásra kellesz, másra nem?
Pfff
9/14 A kérdező kommentje:
A félreértés elkerülése végett: a többieket nem kényeztettem, nem is akarom.
2016. jan. 6. 13:26
10/14 anonim válasza:
Ha már úgy is elkönyveltek egy szopós ku....nak akkor kérj pénzt érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!