Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik hogy egy lány nem szereti ha kinyalják, akármilyen jól csinálod neki?
Figyelt kérdés
A barátnőm nagyon huzakodik a témától,én szeretném csinálni meg szeretném ha neki jó lenne,próbáltuk száz féle képpen módon,és nyaltam már ki mást neki jó volt,de a barátnőmnek egyszerűen nem jön be sehogy se ... Létezik ilyen vagy csak én vagyok ő hozzá béna?2016. jan. 5. 19:29
2/11 anonim válasza:
Letezik igen.Nem vagyunk egyformak.Ami valakinek jo,a masiknak lehet hogy kellemetlen.
3/11 anonim válasza:
Igen én sem szeretem , ha nyalnak. Nem érzek semmit.
Privi nem kell!!
4/11 anonim válasza:
van.
és borzalmas érzés, amikor valaki követeli, hadd csinálhassa.
A is szörnyű, amikor az ember (bár utálja) hanyatt fekszik, és hagyja magát, csak hogy a pasi végre lehiggadjon.
6/11 anonim válasza:
csak olyan van aki szereti, sőt, elvárja hogy kinyalják, de ő nem szopik mert "az olyan undi". riherongy péniszcibálók mindenfele
7/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hasznos válaszokat!Kicsit sikerült megnyugodnom mindenkinek megy a lájk :) Utolsónak meg annyit,hogy e mellett az én barátnőm SZERET szopni és élvezettel csinálja maga miatt és miattam is szóval nyugi nem mind olyan.
2016. jan. 5. 20:04
8/11 anonim válasza:
Igen, ilyen is van. Szopni szeret, jól is csinálja, de nem szereti, ha nyalják. Ez van. Kinek a pap, kinek a papné.
9/11 anonim válasza:
Én csak akkor nem szerettem, ha az aktuális partnerem nem igazán érzett rá, hogy szeretném. Akkor sajnos valóban unalmas és úgy van vele az ember, hogy inkább nem is igényli.
10/11 anonim válasza:
Én sem szeretem ha nyalnak, sosem szerettem. Nem éreztem közben semmit.. pedig volt pár kapcsolatom és sokat próbálkoztunk. Aztán meguntam. Nem hiányzik egyáltalán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!