Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Létezik hogy egy lány nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik hogy egy lány nem szereti ha kinyalják, akármilyen jól csinálod neki?

Figyelt kérdés
A barátnőm nagyon huzakodik a témától,én szeretném csinálni meg szeretném ha neki jó lenne,próbáltuk száz féle képpen módon,és nyaltam már ki mást neki jó volt,de a barátnőmnek egyszerűen nem jön be sehogy se ... Létezik ilyen vagy csak én vagyok ő hozzá béna?

2016. jan. 5. 19:29
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
van ilyen ne aggódj
2016. jan. 5. 19:31
 2/11 anonim válasza:
100%
Letezik igen.Nem vagyunk egyformak.Ami valakinek jo,a masiknak lehet hogy kellemetlen.
2016. jan. 5. 19:32
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Igen én sem szeretem , ha nyalnak. Nem érzek semmit.

Privi nem kell!!

2016. jan. 5. 19:42
 4/11 anonim ***** válasza:
89%

van.

és borzalmas érzés, amikor valaki követeli, hadd csinálhassa.

A is szörnyű, amikor az ember (bár utálja) hanyatt fekszik, és hagyja magát, csak hogy a pasi végre lehiggadjon.

2016. jan. 5. 19:44
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Igen.
2016. jan. 5. 19:44
 6/11 anonim ***** válasza:
0%
csak olyan van aki szereti, sőt, elvárja hogy kinyalják, de ő nem szopik mert "az olyan undi". riherongy péniszcibálók mindenfele
2016. jan. 5. 19:48
 7/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hasznos válaszokat!Kicsit sikerült megnyugodnom mindenkinek megy a lájk :) Utolsónak meg annyit,hogy e mellett az én barátnőm SZERET szopni és élvezettel csinálja maga miatt és miattam is szóval nyugi nem mind olyan.
2016. jan. 5. 20:04
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ilyen is van. Szopni szeret, jól is csinálja, de nem szereti, ha nyalják. Ez van. Kinek a pap, kinek a papné.
2016. jan. 6. 21:38
 9/11 anonim ***** válasza:
Én csak akkor nem szerettem, ha az aktuális partnerem nem igazán érzett rá, hogy szeretném. Akkor sajnos valóban unalmas és úgy van vele az ember, hogy inkább nem is igényli.
2016. jan. 6. 22:02
 10/11 anonim ***** válasza:
Én sem szeretem ha nyalnak, sosem szerettem. Nem éreztem közben semmit.. pedig volt pár kapcsolatom és sokat próbálkoztunk. Aztán meguntam. Nem hiányzik egyáltalán.
2016. máj. 15. 14:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!