Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ez a kérdés lehet, hogy bután...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a kérdés lehet, hogy bután fog hangzani, de valaki járt már így? Normális dolog?

Figyelt kérdés
Szóval nemrég vesztettem el a szüzességem, és azelőtt volt egy jellegzetes punciszagom, viszont most egyértelműen kezd hasonlítani a barátom pénisz szagához. Egy idő után át fogom venni valamennyire az ő szagát vagy most mi van? :D Tegnapelőtt voltunk együtt utoljára, gumival szoktunk védekezni.

2016. jan. 5. 15:24
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
15%
ez érdekes mert se az én farkamnak, se a barátnőm puncijának nincsen "szaga". fürdést probáltátok már?
2016. jan. 5. 16:32
 12/14 anonim ***** válasza:
93%
#11-es az teljesen kizárt. Fürdés után is van szaga csak nem olyan erős.
2016. jan. 5. 16:42
 13/14 anonim ***** válasza:
66%
A szerelmesek előbb-utóbb "átvehetik" egymás "kémiáját". Küldhetnél ide a jellegzetes punciszagodból, még nem vacsiztam.
2016. jan. 5. 18:27
 14/14 anonim ***** válasza:
67%

Ha gumival védekeztek akkor annak álltalában erősebb a szaga a péniszénél, meg a gumin található síkosító keveredhet a punci nedveddel és az kifolyhat a bugyidra. Ennek a szagát érezheted.

A puncid nem veheti át a pénisz szagát. Teljesen más a két szerv.

2016. jan. 27. 07:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!