Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 165-170 cm magas Csajok, Nők,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

165-170 cm magas Csajok, Nők, ez jellemző rátok?

Figyelt kérdés
Mindig magas férfival voltatok, hiszen egy 170 cm magas férfi szóba se jöhetne nálatok, mivel rá se néztek ilyenekre, levegőnek nézitek. Meg az is kell, hogy, ha magassarkút vesztek, akkor se legyen magasabb nálatok. Akkor is legalább egy magasak legyetek, de jobban szeretitek, ha akkor is fél fejjel magasabb nálatok. Magas férfiaknak nagy valószínűséggel nagyobb péniszük van...nektek 18-19 cm kell, mert ti a 14 cm-t nem érzitek. Meg kell nektek az is, hogy hozzábújjatok, szeretitek, hogy a válláig értek, akkor érzitek a férfi erejét, azt hogy meg tud védeni...
2016. jan. 4. 21:40
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

"Sajnos a felhasználónak nem tudunk üzenetet továbbítani (nincs ilyen felhasználó vagy már törölte regisztrációját vagy letiltásra került a fiókja)!"

A perverz kis idiótát törölték.

2016. jan. 6. 11:39
 12/18 anonim ***** válasza:

max 168 cm vagyok,a barátom pedig legfeljebb 2 cm-el magasabb nálam. Nekem nem lenne zavaró,ha magassarkúban egy picikét lehagyom , de a barátomat idegesíti.

Márpedig én igenis fogok magassarkút is hordani,és ne szabja meg nekem,felőlem aztán húzhatja a szájacskáját,akkor se fog érdekelni,hogy őt ez zavarja.

Meg kell tanulni lesz.arni más emberek véleményét. Annyira szánalmas,ha egy párt emiatt kibeszélnek,kigúnyolnak. Nincs ennél szem.etebb dolog. A mai világba egyre több az ilyen "ember",aki imád pletykálkodni, kibeszélni a másikat...

2016. febr. 8. 01:56
 13/18 anonim ***** válasza:

És az,hogy egy alacsonyabb pasi ne lenne vonzó,hülyeség.

Olyan sok alacsony ,szexi színész van,ők az élő példák rá.

Nekem se lenne egy alacsonyabb férfi az esetem, de ugyanúgy megnézem őket is, mert nekem egy férfi nem a magasságától lesz férfi, fontos az összkép, a testalkat.

Inkább legyen egy velem egymagasságú pasi,akinek ha lehet így fogalmazni,szép alakja van, jók az adottságai,mint egy óriás akinek lóg a bele,lapos a feneke, löttyedt a karja és sosrlhatnám

2016. febr. 8. 01:59
 14/18 anonim ***** válasza:

18 centis a farkam 46 mm vastag de csak 165 cm magas vagyok

haverom 185cm magas de csak 14 cm a szerszám

meg is lepődtek soxor a csajok mikor ágyba vitték a fiut

na erre varjál gombot Lali

2016. febr. 8. 06:50
 15/18 anonim ***** válasza:

"naa, ne pityeregj, mondd, hol fogott meg a bácsi?"

Kérdező, fogadd el, hogy a lányok többsége a nálánál magasabb fiúkat kedveli, de mint láthatod, rengeteg kommentből kiderül, hogy bőven vannak, akiket nem zavar párjuk kisebb magassága.

Keress olyan lányt, akinek bejössz alacsonyabban is, de ezért ne hisztizz már itt a neten, kérlek. Mert egy biztos, ez a leírás és becsmérlés egyik lánynak se fog bejönni...

2016. febr. 8. 08:35
 16/18 anonim ***** válasza:

165 cm vagyok. A lényeg csak annyi volt mindig, hogy nálam ne legyen alacsonyabb.

Exem 167 cm volt, sose zavart.

A farokméret nincs összefüggésben a magassággal. Volt olyan 185 cm-s pasim, akié 15cm volt.

(Igaz, a páromé, aki 187 cm, 19. De nem függ össze.)

2016. febr. 8. 08:51
 17/18 anonim ***** válasza:
165cm vagyok, a barátom 172cm.
2016. márc. 12. 14:05
 18/18 anonim ***** válasza:
198 cm vagyok es engemet is a levegonek neznek a nok ;) szoval nem csak az alacsony es ocsmanyakat hanem a magasakaf is :D
2016. márc. 12. 14:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!