Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fél óráig tartó szexelés az hosszúnak számít?
Figyelt kérdés
2016. jan. 4. 21:37
1/15 anonim válasza:
egyedül vagy partnerrel? :D
szeritnem oylan középmezönyös... bár volt már olyan tiz perces aktusom ami intenzivebb volt mint a negyven perces fürészelés, mert időszükében nem volt többre idő de ebből is látszik hogy nem stopperrel kell mérni hanem érezni kell...
4/15 anonim válasza:
Viccelsz? (?)
Egy nornális szex minimum 1-1,5 óra. Fél órában max. reggel, ha nincs tobb idő.
7/15 anonim válasza:
Ha a férjem 10 percéhez mérjük(előjátékkal együtt),akkor igen.
8/15 anonim válasza:
Nem valami sok. Én átlag 1,5 órán át gyalulom a nőt, aki alattam/felettem/mellettem/előttem van. :D
9/15 poiu válasza:
Ha hiányérzeted van, akkor vagy kevés, vagy más baj van. Valószínűleg ez utóbbi.
10/15 anonim válasza:
Szerintem ez kicsit talán korfüggő is. Legalábbis én tinikoromban a hosszabb, elnyújtott, akár több órás szeretkezéseket élveztem igazán. Most így közel a harminchoz viszont már eszembe nem jutna, hogy egy egész délutánt csak úgy "elbässzunk". :D Nincs bevett forgatókönyv, de általában van egy jó 20-30 perces előjáték, mert imádom a nyelvemmel kényeztetni az asszonyt, végigcsókolom, átmasszírozom, ahol csak érem. Aztán mire eljutunk a főattrakcióig, van hogy már mindketten annyira fel vagyunk hevítve, hogy 2 perc alatt kész is vagyunk. Általában sikerül egyszerre, ha nem, akkor előbb ő, aztán én. Utána kis simogatás, összebújás, aztán vagy alszunk vagy nem. :) Az egész nem tartott tovább 30-40 percnél. :) Néha persze (mikor üres a kégli, csak ilyen viszonylag ritkán van) mi is beiktatunk egy-egy hosszabb hancúrozást, de nem ez a jellemző. Szóval bőven jó az a fél óra. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!