Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak, akik a kérdésetekben kihangsúlyozzátok az "élevezésig tartó" nyalást, ti abba szoktátok hagyni élvezés előtt?
Figyelt kérdés
Milyen megfontolásból? És mit szól hozzá a partneretek?2015. dec. 4. 11:53
2/8 A kérdező kommentje:
Oké, lehet játszani, kicsit abbahagyni, újra kezdeni, "kínozni" a másikat, de végül az a nyalás is élvezésig tart, nem?
2015. dec. 4. 12:18
3/8 anonim válasza:
Persze lehet játszani kicsit de azt is okosan mert visszájára is fordulhat mert ha érzékeny lesz már ott a lány akkor nem fog tudni a nyalásra elmenni!De én onkább befejezem élvezésig a nyalást és utánna jöhet a folytatás!
4/8 anonim válasza:
Nem minden pasi viszi végig. Önző és pár perc után megunja, aztán tolja a szádba...
5/8 anonim válasza:
Ennek nálam csak az élmény fokozása a célja. Ha ezt kb. 4-5x megteszem a lánnyal, hogy kb. 1-2 másodpercre abbahagyom és folytatom, akkor sokkal nagyobbat szól az orgazmusa. S mit szól hozzá???
.
.
.
Szerinted??
De téged miért érdekel ez?
6/8 anonim válasza:
Én szeretem végigcsinálni amit elkezdtem és azért hallani a végeredményt az se rossz! ;)
7/8 anonim válasza:
nem feltétlen kell h élvezésig tartson ...
simán azt is lehet h közben kicsit dugod is majd megint nyalod majdnem élvezésig és ...
de az is lehet h én nem úgy akarom
vagy rögtön aktus után nyalni ki a lányt
szal lehet variálni ....
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ mindenkinek.
2015. dec. 4. 20:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!