Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összetarthat a szex egy kapcsolatot?
Figyelt kérdés
A barátommal a szex fantasztikus, cserében semmi más nem működik. Ő szeret, de én még mindig nem vagyok szerelmes (5 hónapja vagyunk együtt), nagyon különbözőek vagyunk, veszekedni is sokat szoktunk, nem tudjuk ebben a formában elfogadni egymást, meg akarjuk változtatni a másikat. Van ennek így értelme? Nem akarok szakítani, mert senkivel nem volt még ilyen jó a szex, viszont kapcsolatban sem jó vele lenni, állandóan feszült vagyok miatta. Hosszú távon fenntartható, lehet így családot alapítani? (Mert már mindketten abban a korban vagyunk, hogy ezen gondolkodunk)2016. jan. 3. 17:10
1/8 anonim válasza:
Egy kapcsolat így nem működőképes. Beszéljétek meg, hogy különmentek de szexelni összéjártok. Lehet, hogy belemegy. De az úgy semmiképpen nem oké, hogy meg akarjátok változtatni egymást.
25F
2/8 anonim válasza:
Addig amíg nincs tétje a kapcsolatnak igen. Azért én így nem alapítanék családot, lehet találsz olyat akivel a szex is jó lesz és megfértek egymás mellett. Ha együtt maradtok ez a kérdés 10 év múlva fog felmerülni, amikor már nem olyan fontos a szex. Csak a gyerekek ezt hogy élik meg az se mindegy.
3/8 anonim válasza:
A szex az egyik alappillér egy kapcsolatban, de ha másban nem egyeztek, ott már gubanc van. Nem lehet valamit a másikra erőltetni, amit nem akar. Kommunikációval sok problémát ki lehet küszöbölni. Itt nem az a baj hogy, különbözőek vagytok, hanem az hogy makacsok, és egyikőtök sem enged a másiknak. Ebből így kapcsolat, nem sokáig lesz. Változtatni kell a természeteteken, a hozzáállásotokon.
4/8 anonim válasza:
Szerintem nem. Ha "csak" veszekednetek meg talan. De hogy megvaltoztatni a masikat... Az nem jo.
Menjetek szet mindkettotoknek jobb lesz, neha jarjatok ossze szexelni es maradjatok joban. Tobbet er szerintem :)
6/8 A kérdező kommentje:
Hármas! Próbálunk változni mindketten, de az, hogy arra kér, ne poénkodjak vele, mert nem érti a humorom, nekem már sok, mivel életem a humor. Nem tudjuk egymást megnevettetni, nekem ez a legnagyobb bajom vele.
2016. jan. 3. 17:35
7/8 anonim válasza:
Egy kapcsolat nem működik úgy hogy meg akarjátok változtatni a másikat. Épp arról kellene szólnia hogy elfogadjátok a másikat mivel szeretitek.
8/8 Költőnő? válasza:
Családot? Így? Ezt komolyan gondoltad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!