Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mit szerettek jobban? Szeretkezni vagy keményen kefélni?
Figyelt kérdés
bocs a szóhasználatért, de a kérdés kedvéért...
Kor?
2016. jan. 3. 14:09
11/18 anonim válasza:
Változó, hangulattól függ, de inkább az első.:)
18/L
12/18 anonim válasza:
a szeretkezést meghagyom a lezbiknek, engem keféljenek szanaszét hogy elfelejtsem minden hétköznapi gondomat és még azt is hogy hol vagyok. nem ezért dugunk mindannyian? ;)
13/18 A kérdező kommentje:
de akkor miért olyan fontos, hogy kivel? :)
2016. jan. 3. 15:05
14/18 anonim válasza:
azt szeretik ha taknyosra szopatom őket. kutyaként bánok velük az ágyban...szanaszét kúrom őket és lepofozom ha nem teljesíti a kéréseimet xd
15/18 anonim válasza:
Először érzékien szeretkezni, aztán jöhet a "vadulás".
21L
16/18 anonim válasza:
Teljesen hangulat függő, én mindkettőt szeretem :)
26L
17/18 anonim válasza:
Hangulatfüggő. De azért többségbe vad.
18/18 anonim válasza:
Mindenesetre ne felejtsd el szétkúrni, akivel vagy. Különben lehet, hogy vágyni fog még valami alfahímre külön, ha te csak szerelmeskedsz vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!