Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Pasik, ki hogy szereti a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik, ki hogy szereti a szexet, mennyire keményen?

Figyelt kérdés

Még az érdekelne, hogy ki fantáziált már a gondolattal, hogy hármas szexben részt vesz, csatlakozik egy pár mellé, de kizárólag a lány örömére.

Kort is írjatok, köszönöm!

2015. dec. 20. 14:14
 1/5 anonim válasza:
Nem szeretem ha nagyon nyalas de azt se ha nagyon kemeny...meg kell talalnom az aranykozeputat. Fantazialtam mar rola:) 16/f
2015. dec. 20. 14:24
 2/5 anonim ***** válasza:
Szeretném hallani, ahogy sikítasz, de a pasid hagyd otthon!
2015. dec. 20. 14:53
 3/5 anonim ***** válasza:

Miert csak a lany oromere??

A ket csajos verzional a pitcsak is bhuzulnak...

2015. dec. 20. 18:30
 4/5 anonim ***** válasza:

Változó. Ha az illetővel van egy nagyobb érzelmi kötődés, akkor szeretem érzékenyebben is, amúgy durván. Eddig egy lány mondta azt, hogy bejött neki és vele kipróbálhattam mindent. Pofozás, fojtogatás, leköpés, megalázás és nagyon bejöttek.

Hármashoz akkor csatlakoznék, ha szimpatikus a pár.

23F

2015. dec. 20. 23:19
 5/5 anonim ***** válasza:

én folymatosan játszadozom a gondolattal, hogy hármas, de inkább úgy, hogy 2 nő meg én.

igaz, párhoz is beszállnék, csak a lány örömére, de akkor legyen benne olyan, hogy egyszerre toljuk a lány két lukját.

38F

2016. jan. 3. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!