Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, ti mit tennétek, ha nővé tudnátok változni 1 napra?
Figyelt kérdés
2016. jan. 2. 21:48
21/44 anonim válasza:
Egész nap benne lenne az öklöm a hüvelyemben.
23/44 anonim válasza:
A 19-es füzete üres maradna. A nők nem logikai alapon döntenek, hanem érzelmi alapon. Az EQ-jukról azonban lexikont lehetne írni.
24/44 anonim válasza:
Utolsó, hát, akkor én nem a megszokottat tapasztaltam :D
25/44 anonim válasza:
Sok-sok maszti,análoznék,csocsoresznem magam,kiprobalnam a leszbi 69et,3asban csinalnam ket pasival(egyik punciba,masik popsiba)sztriptizelnek stb.(roviden kurvulnek egesz nap)
26/44 anonim válasza:
Sürgősen elfelejteném, hogy képes vagyok rá, és maradnék a cipőmben. Szeretem a nőket, de soha nem kívánkoztam a helyükbe.
28/44 anonim válasza:
Attól függ, milyen csajjá.. :D
Eleve sok kérdés merül fel.. Amit a testemmel teszek nőként, azt visszaviszem a férfi létembe is? Mert ha nem, akkor bedrogozva k*rválkodnék, jó sok pénzt gyűjtve.. Ha jó nő lennék.
Egyébként meg sokat simogatnám magam, a puncimat sokféleképpen próbálnám kielégítgetni.. :D És kipróbálnám csajjal is csajként.. :D
Csinosítgatnám magam, felfedezném a testem.
29/44 Emberek válasza:
Azt hiszem ez mindent elarul :"D
30/44 anonim válasza:
Én feldugnék magamnak egy rezgő műbrét és úgy tölteném az egész napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!