Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Érett Nők, volt olyan, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érett Nők, volt olyan, hogy nagy nehezen, de beadtátok a derekatok egy fiatal srácnak, de kiábrándultatok belőle mikor megláttátok a kis farkát?

Figyelt kérdés

és abban a pillanatban erősen elgondolkoztatok, hogy most mit csináljak ? elfussak vagy kibírjam vhogy aztán lekoptatom...???

korotokat és a méretet is írjátok, ha tudjátok...

2016. jan. 2. 20:43
 1/7 Igen, én vagyok! :) ***** válasza:
62%
Épp, h az érett nők akadnak ki kevésbé a méreten.
2016. jan. 2. 20:44
 2/7 anonim ***** válasza:
85%
Én 28 évesen, egy hosszú kapcsolat után beadtam a derekam egy 19 éves fiúkának, aki évek óta udvarolgatott nekem. Nem volt nagy szerszáma, de semmi problémám nem volt vele, nem ábrándultam ki. Egy ideig összejártunk, de aztán elmúlt. Most 30 vagyok.
2016. jan. 24. 16:19
 3/7 anonim ***** válasza:
81%
Voltam fiatal, kis farkú sráccal, de a méret nem okozott problémát. Nem is értem, hogy miért gondolod, hogy az idősebb nőknek nagy farok kell...
2016. ápr. 6. 15:03
 4/7 anonim ***** válasza:
89%

Nem volt ilyen. Engem egyáltalán nem érdekel a méret, az én csiklóm nem 20 centi mélyen van (Bocs, egy másik kérdés kapcsán keveredtem vitába)

Olyan volt, hogy nagy nehezen beadtam a derekamat egy huszonéves fiúnak, akiről menet közben derült csak ki, hogy fitymaszűkülete van, ami miatt egyáltalán nem működik a szerszáma. Azért nem futottam el, megtettem, amit tudtam, aztán nem kerestük többé egymást.

2016. ápr. 6. 15:46
 5/7 anonim ***** válasza:
85%
VOlt már olyan, hogy értelmes kérdést tettél fel?:)
2016. ápr. 6. 16:52
 6/7 anonim ***** válasza:
57%
Nem adtam még be a derekam.
2016. ápr. 7. 15:11
 7/7 anonim ***** válasza:

Persze. Az érett piros már már bordó nők a 16 alatt el is futnak. Te meg ottmaradsz az álló 12es spermaágyúddal tele tárral.

Marad a Marcsa. Marok of Marcsa.

2018. aug. 9. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!