Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálná ha fiadra masztizás közbe véletlen rányitnál?
Figyelt kérdés
2016. jan. 2. 18:31
21/26 anonim válasza:
Megkérdezném, hogy ki az anyja.
22/26 anonim válasza:
Szerintem erről kell beszélni, úgy sokkal kínosabb, ha most mindenki hallgat. A gyerek szarul fogja érezni magát!
23/26 anonim válasza:
#20 az magyarázat nem állja meg a helyét részével egyetértek. De csak más és más indok van a mögött, ami magától értetődik: az önzés a legnagyobb bűn a világon. Ez is arról szól: Nekem legyen jó, én élvezzem...
24/26 A kérdező kommentje:
Na?
2016. jan. 5. 20:33
25/26 anonim válasza:
Most komolyan ezért van annyira kiakadva? Inkább örüljön, hogy dolgoznak a hormonjai, nincs baja. Legközelebb majd kopogjon.. Vagy kérjétek meg, hgy zárja be az ajtót, ennyi...
26/26 anonim válasza:
Szerintem csináljatok úgy, mintha mi sem történt volna. Végülis természetes dolog, ne érezze azt a fiú, hogy rosszatt tett,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!