Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálná ha fiadra masztizás közbe véletlen rányitnál?
Tudtam hogy előbb utóbb idetéved egy katolikus okoska.
#10-este gondoltam.
11-es
Tudod mi a vicc?
Hogy a katolikusok is félremagyarázzák, mert Onán bűne rohadtul nem az volt, hogy kiverte magának, hanem hogy szembeszegült az atyai akaratával és nem élvezett bele a bátya özvegyébe(béna sztori, nézz utána, de ez a lényeg).
akkor nézzük csak: Onán egyfelől a törvényt szegte meg, másfelől önző volt. mind a kettő bűn :) ugye, erről szól az egy testté legyenek rész :)
14?
És senki más nem volt önző a sztoriban, csak Onán?
Te is ugye szuperül meglennél azzal, ha V.Iktor hoz egy törvényt, hogy holnap, a népnemzeti fennmaradási-családtámogatási rendszer keretében megmondja, törvénybe foglalja, hogy melyik punciba kell beleélvezned?
Kitalálom a választ: Ha Isten földi helytartója(Semjén Zsolt) mondja, akkor boldogan, ugye?
Ugye nem viselsz 2 különböző anyagból összetevődő ruhát?
#16 - igen, 14. De volt más is, de ő a példa. Tudod, olyan, mint Betsábé, vagy Salamon, vagy Zakariás... a történet mással is megeshetett, csak róluk lett híres. Ez a példa :)
A többit nem értem, hogy jön ide, de látom, súlyos mentális gondokkal küzdesz.
#17 - nem vagyok zsidó :) ismered erre vonatkoztatva Jézus tanítását. Akkor nem tennél fel ilyen ostoba kérdést. :)
Nem gondolom, hogy ez akkora probléma lenne. Szinte mindenki csinálja.
Viselkedjetek úgy, mintha mi sem történt volna és legközelebb mindenki kopogjon, ha akar valamit a gyerektől.
10: Protip: az önmegtartóztatásnak egyrészt spirituális okai vannak (de ebbe nem akarok belemenni), másrészt szociális, vagyis egy olyan korról vitáztok most, ahol kevés gyerek élte túl a születését és a gyerekkorát és nagyon alacsony volt a népesség. Ezért önzés az önkielégítés, mert ahelyett, hogy egy nőt döngetnél a szaporodás érdekében, inkább magaddal csinálod. Ugye belátod, hogy ez a nézőpont manapság már nem állja meg a helyét? Százszor inkább maszturbáljon az ember, mintsem hogy felelőtlenül gyerekgyártó kisiparosnak álljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!