Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ezt nem értem, elmagyarázná...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt nem értem, elmagyarázná valaki?

Figyelt kérdés

Ha egy nő összejön egy jó pasival,akkor cseszegetik,hogy csak a külső számít és azért jött össze vele,ha viszont kevésbé jó pasival jön össze,akkor meg azért cseszegetik,hogy "Úristen,hogy lehet együtt ilyen pasival?"

Ez miért van?

2016. jan. 2. 16:03
 1/7 Igen, én vagyok! :) ***** válasza:
100%
Elárulom, h az emberek többsége ostoba véglény. Jobban érdekli őket más dolga mint, h magukon fejlesztenének 1%ot bármilyen területen.
2016. jan. 2. 16:05
 2/7 anonim ***** válasza:
Az ok neve: irigység!
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Mert ahelyett, hogy boldogan élne azzal, akit szeret, mások véleményével foglalkozik.

24/N

4/7 anonim ***** válasza:

Mert az emberek nem túl okosak.

Teljesen mindegy mi a szituáció. Ki tudják hozni a legígéretesebb helyzetből is a nyomort.

5/7 anonim ***** válasza:
100%
Sok ember felszínes és ostoba, stb. A véleményüket meg lehet hallgatni, aztán letojni.
2016. jan. 2. 16:47
 6/7 Coming Back To Life válasza:
Mer sokan rosszindulatúak meg irigyek ez azért van hidd el.Ne foglalkozz velük!
2016. jan. 2. 17:19
 7/7 anonim ***** válasza:
ezek nem általános dolgok. mindig adott személyre szólnak. ha irigység vagy rosszindulat van akkor bármi negatív elhangozhat, de hidd el hogy nagyon sokan óvakodnak megjegyzést tenni egy párkapcsolatra.
2016. jan. 2. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!