Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő míg hozzászokik?
Figyelt kérdés
Párommal eddig párszor voltunk együtt. Előttem egy évig nem volt senkije. Én szedek fogamzásgátlót, korábbi kapcsolat miatt, ami nemrég ért véget. Neki (mivel gondolom gumi nélkül verte eddig) nem ált fel benne, illetve lelankadt. Én mondtam, hogy akkor menjen gumi nélkül, a gyógyszer véd. Viszont kb. 5 perc után elélvez. Ez egy idő után jobb (több) lesz? Kb. mennyi alkalom kell hozzá? L2016. jan. 2. 12:04
1/7 RRR válasza:
ez nem megjósolható,mert ezer és egy dologtól függ
légy türelmes vele
2/7 anonim válasza:
tudod mivel már ilyenre folyamodsz hogy kiírod ezt a kérdést,ezért lehet sejteni hogy már nagyon unod és hogy elég szexcentrikus lehetsz
3/7 anonim válasza:
örülj az öt percnek, itt korábban valaki egy percért kesergett
4/7 anonim válasza:
Magatol maximum akkor javul a helyzet ha mar o is unja.
5/7 anonim válasza:
Én sokkal régebb óta nem voltam lánnyal. Ha újból lenne valakim én azt a módszert csinálnám hogy szex amikor csak lehet.
Előbb-utóbb megszokja az ember.
6/7 anonim válasza:
Legyen masodik menet;) Az tovabb fog tartani remelhetoleg..;)
7/7 anonim válasza:
Csináljátok többször, naponta, vagy akár naponta is többször és akkor javulni fog a helyzet, mivel a sperma termelődéséhez idő kell, kevesebb spermával nem tud olyan gyorsan elmenni. Meg lehet régen volt lánnyal,ha te is sokat kihagysz a szexben gondolom te is hamarabb elmész. Gyakorlat, többszöri szex, meg ne izgasd fel annyira, inkább többet dolgozzon orál és egyéb kézi és más technikákkal rajtad, és amikor közel neked a csúcs akkor dugja csak be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!