Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Nemrég kezdtem el fogamzásgátl...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nemrég kezdtem el fogamzásgátlót szedni, mennyi idő amíg"hozzászokik" a szervezetem?

Figyelt kérdés
Az lenne a problémám, hogy 1 hónapja szedem, előtte sose szedtem gyógyszert, múlt hónapban 3x hánytam a tabletta bevétele után 7-8 órával, nagyon sokszor hányingerem van, meg nagyon görcsöl a hasam (cisztám is van). E hónap 3-án vettem be az első levél utolsó tablettáját, utána görcsöltem nagyon, de végül 9-én Megjött. 11-én abbahagytam a vérzést, 14-én megint elkezdett görcsölni a hasam és ilyen nyúlós véres barnás váladék jött ki. Azt hittem megint megjön,de utána csak sötétebb lett a váladék színe, de nem akar elmúlni, pedig pontosan kezdtem el szedni meg minden.. Tegnap ráadásul megint hánytam .. Nemtudom, hogy ez elfog múlni vagy nem jó a gyógyszer?
2014. dec. 16. 06:19
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem ártana tudna a gyógyszer nevét
2014. dec. 16. 06:22
 2/5 A kérdező kommentje:
Cypromix. Tudom, hogy a fogamzásgátlás csak mellékhatása, a cisztáimra kaptam meg védekezés céljából, 1 évig szedhetném.
2014. dec. 16. 06:30
 3/5 anonim ***** válasza:
szerintem ez rossz topikban van. van erre kijelölt gyógyszeres rész. én segítenék de nem tudok mert nem értek ehhez.
2014. dec. 16. 07:00
 4/5 anonim ***** válasza:
orvos.
2014. dec. 16. 07:02
 5/5 anonim ***** válasza:

változó-1-3levélnél már hozzászokik

6.napon jelentkezett a vérzésed,ami teljesen normális,viszont az azutáni vérzés lehet a tabletta melletti vérzés,ami sajnos van akinél előfordul...

Nálam a második levélnél múlt el a mindennapos pecsételés és vérzés,utána rendben voltam.

Orvos válaszol rovatba írj.

2014. dec. 16. 11:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!