Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Gaz ha tetszenek a joval...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gaz ha tetszenek a joval idosebb ferfiak?

Figyelt kérdés
En 19 eves vagyok es mindig is a 40 ev koruliek tetszettek meg de volt olyan is hogy 50-60 as ferfiak is megfogtak kulsoleg. Az tetszik hogy olyan markansak es vannak rancaik meg borostasak..nem jon be ha egy ferfi noies..es valljuk be a mai korosztaly nem eppen a legferfiasabb.Szerintem pl Harisson Ford meg mindig dogos... Ez nagyon durva?
2016. jan. 2. 10:49
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

"es valljuk be a mai korosztaly nem eppen a legferfiasabb."

Én nem vallok be ilyet. Attól, hogy más az ízlésed én még nem leszek kevésbé férfias.

Viszont ebben semmi durva nincs. Szerintem is vannak a 40-50-es korosztályban elegánsan vonzó nők, miért lenne fura, ha Te úgy gondolod hogy a férfiak közt is van? Gázabb, ha valaki korosztály alapján dönti el másokról, hogy vonzóak-e számára.

2016. jan. 2. 11:13
 12/23 anonim ***** válasza:
58%

Semennyire nem gáz, de max. csak játszadozni vagyunk jók már Neked, ne az én korosztályomban gondolkodj.

41F

2016. jan. 2. 11:14
 13/23 A kérdező kommentje:
Jo persze mem mondom hogy nem ferfiasak a mai fiuk ,de akkor ugy mondom hogy en meg nem talalkoztam ilyennel ,ezert inkabb az idosebbek fele fordulok.
2016. jan. 2. 11:14
 14/23 RRR ***** válasza:

nem

neked ez jön be

ha jó neked,kielégít,akkor hajrá

2016. jan. 2. 11:17
 15/23 anonim ***** válasza:
Több ilyen lány kellene. 36/F
2016. jan. 2. 11:33
 16/23 anonim ***** válasza:
Szerintem Ford már nem dögös,de öt éve még tényleg az volt.:))
2016. jan. 2. 11:46
 17/23 anonim ***** válasza:
Én ilyen pasi vagyok, es több korodbeli lánnyal volt kapcsolatom, mindkettőnk örömére. Annak ellenére, hogy nem lehetünk egymádnak végső megoldás, nagyon szép emlék nekik is, nekem is, és azóta is tartom a kapcsolatot szinte mindegyikükkel.
2016. jan. 2. 11:49
 18/23 anonim ***** válasza:

Én is így gondolom,igaz,én max 40 éves korig megyek bele.

19/L

2016. jan. 2. 11:52
 19/23 anonim ***** válasza:
Én 30as pasi vagyok! Nekem írhatnak ilyen lányok :P
2016. jan. 2. 12:49
 20/23 anonim ***** válasza:
Az nem lesz nehéz! A 40-es szakosztályt képviselik itt egy páran!.....
2016. jan. 2. 12:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!