Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gaz ha tetszenek a joval idosebb ferfiak?
Figyelt kérdés
En 19 eves vagyok es mindig is a 40 ev koruliek tetszettek meg de volt olyan is hogy 50-60 as ferfiak is megfogtak kulsoleg. Az tetszik hogy olyan markansak es vannak rancaik meg borostasak..nem jon be ha egy ferfi noies..es valljuk be a mai korosztaly nem eppen a legferfiasabb.Szerintem pl Harisson Ford meg mindig dogos... Ez nagyon durva?2016. jan. 2. 10:49
11/23 anonim válasza:
"es valljuk be a mai korosztaly nem eppen a legferfiasabb."
Én nem vallok be ilyet. Attól, hogy más az ízlésed én még nem leszek kevésbé férfias.
Viszont ebben semmi durva nincs. Szerintem is vannak a 40-50-es korosztályban elegánsan vonzó nők, miért lenne fura, ha Te úgy gondolod hogy a férfiak közt is van? Gázabb, ha valaki korosztály alapján dönti el másokról, hogy vonzóak-e számára.
12/23 anonim válasza:
Semennyire nem gáz, de max. csak játszadozni vagyunk jók már Neked, ne az én korosztályomban gondolkodj.
41F
13/23 A kérdező kommentje:
Jo persze mem mondom hogy nem ferfiasak a mai fiuk ,de akkor ugy mondom hogy en meg nem talalkoztam ilyennel ,ezert inkabb az idosebbek fele fordulok.
2016. jan. 2. 11:14
14/23 RRR válasza:
nem
neked ez jön be
ha jó neked,kielégít,akkor hajrá
16/23 anonim válasza:
Szerintem Ford már nem dögös,de öt éve még tényleg az volt.:))
17/23 anonim válasza:
Én ilyen pasi vagyok, es több korodbeli lánnyal volt kapcsolatom, mindkettőnk örömére. Annak ellenére, hogy nem lehetünk egymádnak végső megoldás, nagyon szép emlék nekik is, nekem is, és azóta is tartom a kapcsolatot szinte mindegyikükkel.
18/23 anonim válasza:
Én is így gondolom,igaz,én max 40 éves korig megyek bele.
19/L
19/23 anonim válasza:
Én 30as pasi vagyok! Nekem írhatnak ilyen lányok :P
20/23 anonim válasza:
Az nem lesz nehéz! A 40-es szakosztályt képviselik itt egy páran!.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!