Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gaz ha tetszenek a joval idosebb ferfiak?
Én "mai" korosztály vagyok és nagyon férfias. :)
De nem baj. Az számít csak, hogy jól érezd magad.
Én mindig azt mondom, ha egy pasi a szüleiddel egykorú, vagy netán még idősebb is, na, az már az a kategória, ahol nem keresgélnék.
Nyilván vannak persze idősebb pasik is, akik jóképűek, de azért kapcsolatot nem kezdenék vele, mert ő egy teljesen más korosztály, én egy teljesen más korosztály vagyok és hiába a jó külső, egyszerűen két külön világról van szó.
Amúgy nekem is voltak idősebb pasik az életemben korábban, a jelenlegi párom csak 4 évvel idősebb tőlem, de előtte voltak, akik 10-11 évvel is idősebbek voltak, de itt kifújt. Ettől idősebbel nem is kezdtem volna soha.
Viszont azért a 60-as korosztály, ha azt nézzük, már nem csak apád, hanem nagyapád is lehetne, szóval azért az már durva és túlzás.
En is 19 eves vagyok..nekem a 30as korosztaly jon be:))
Annal idosebb nem.. :)
De kinek mi jon be:D
Ez pont egy olyan kérdés.Ami igen csak megosztja az embereket.
Kedves kérdező! Tedd azt és úgy, ami neked jól esik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!