Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek mennyire beteg ez...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mennyire beteg ez a szexuális fantázia?

Figyelt kérdés

Már nagyon régóta fantáziálok arról, hogy milyen lenne a tökéletes szeretkezés, de végre megvan! sikerült megterveznem álmaim együttlétét. :)

Álmaim nője: [link]

Alapfelállás:

Én és álmaim nője egy fürdőkádban ülünk, éppen, hogy elférünk. A kádban nem víz van hanem kaja: 2-3 óriás pizza, 10-15 hamburger, rengeteg sült krumpli, különféle húsok és még sok-sok egyéb gyorskaja. Kettőnket kb. a kád pereméig borít be az étel. Füvet szívunk és romantikus számokat hallgatunk.

Előjáték: Elkezdünk zabálni, kézzel-lábbal, egymást is etetjük. A megrágott ételt sokszor a másik szájába vagy arcára köpjük. Hosszan csókolózunk, ölelkezünk. A nő eszik rólam és én is eszem róla. A péniszemet úgy szopja le, hogy be van kenve csokival és tejszínhabbal én pedig kinyalom a pináját, ami szintén az előbb említett 2 finomsággal van megkenve. Ezt követően kikelünk a kádból és egyenként megdugom a hájredőit a fürdőszoba kövén fekve. Majd ő rám fekszik és ráül a fejemre, rám fingik. Felkelünk, egymás arcába büfögünk és újra csókolózunk.

A tényleges szeretkezés:

Átmegyünk a hálóba és koszosan befekszünk a hófehér lepedővel takart ágyba. A csaj nekidől az ágytámlának szétterpeszti a lábait, én felemelem a hájas hasát és megdugom, szépen érzékien. Közben a melleit csókolgatóm. Majd miután végeztünk teljesen lefekszik, birkózunk egy kicsit és nyomunk még egy menetet, de ezt durván és gyors tempóba.

Lezárás:

A végén még egy puszit kap. Átöleljük egymást és alszunk.

Ez lenne, tudom szokatlan, meredek, de imádnám!!!

(egyébként a füves rész még nem biztos, hogy benne van a végleges tervben)

Egyébként 19/F vagyok.

Aki elolvasta annak köszönöm. Ha van kedved véleményezd is. :)

2016. jan. 1. 21:48
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen tehene van a szomszédnak is.

Azthittem nincs undorítóbb dolog a 2girls1cup-nál.. Hát mégis...

2016. jan. 2. 01:25
 22/36 anonim ***** válasza:
100%

Te nagyon beteg vagy haver !!! :D

Irány a pszihológus !!! ;D

De nagyon gyorsan !!! ;D

Nekünk ilyen kádunk van,még egyedül sem férne bele egy ilyen nő !!! :D

2016. jan. 2. 02:20
 23/36 anonim ***** válasza:
100%

tyűha :D

igen, elég beteg :D de nem bántanál vele senkit, és talán létezik hasonlóan malac nő is :D

én szurkolok! :D

2016. jan. 2. 13:56
 24/36 anonim válasza:
100%
Te beteg állat...
2016. jan. 3. 16:46
 25/36 anonim ***** válasza:
100%

Először is köszönöm, sikeresen elvetted az étvágyamat, pedig pont most hoztam be egy kis nápolyit magamnak.. :)

Másodszor, nekem ez már beteges, de ha találsz hozzá partnert, akivel mindketten élvezitek, akkor miért ne? Törvényt sem szegtek vele, szóval hajrá. :)

2016. jan. 3. 16:49
 26/36 anonim ***** válasza:
29%
őszintén szólva nekem ez rohadtul bejön, bár még meg tudnám fűszerezni :D egy kérdés: full hetero vagy? csak mert én a csajhozz kissé hasonlító testalkatú srác vagyok, és kíváncsi lennék milyen egy másik sráccal :D
2016. jan. 3. 16:58
 27/36 anonim ***** válasza:
Nem a fantázia a beteg.......
2016. jan. 3. 17:16
 28/36 anonim ***** válasza:
45%

Ember. Én közben bejönnék a fürdőszobába, leöntenélem benzinnel titeket, és felgyújtanálak a g*cibe :D

Mivel a nőd a fejét sem tudná arra fordítani, a te testalkatodat nem ismerem, de nem hiszem, hogy álmod nőjét hopp a válladra kapnád és kivinnéd, ezért a legjobb esetben vele égnél.

És képzeld, én ettől NEM kapnék orgazmust ! :D

2016. jan. 3. 17:22
 29/36 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat. :D Mondjuk számítottam rá, hogy ilyenek lesznek.

#25 Bocsesz... :(

#26 Ja hetero vagyok, úgyhogy a te verziód már nekem is sok...

#28 Na azért azt nem érdemlem mg, hogy felgyújts :D

2016. jan. 3. 17:39
 30/36 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

hat biztos

de azert egy 50 (100) kilot leadhatna a linken levo csaj,

de ha muszaj igy is be valolom

kikerulni ugyse tudnam :P

magat a "szerencsetlenkedest" nem

de egy kad gyorskaja hasznos lenne mert szeretem :P

amugy te is telt karcsu vagy?:D vagy normal? vagy netalan sovany?

2016. jan. 3. 18:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!