Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti mennyire lennétek benne egy ilyen dologban?
utolsó, én nem várom el. ha osszejönnék valakivel és nem szeretné, akkor nem erőltetném. csak egy kérdés volt.
hát nem jönnék össze veled, ha már úgy indítunk, hogy elvárás. (pedig én szeretem lenyelni)
Szívesen benne volnék, sőt, bolond lennék ilyet kihagyni! :) Eleve nagyon izgató dolog már önmagában is az, hogy ennyire nyitottak vagyunk egymás felé. Persze ehhez egy harmonikus kapcsolat kell, ne első éjszakás ötlet legyen. :)
Minkét részről kellemes bizalmas érzés lehet az, hogy te megosztod velem a vágyad, én pedig vágyom rá hogy együtt megvalósítsuk. :)
Nekünk fiúknak ott a prosztata is, ami óriási gyönyört adhat masszírozás hatására, vagy akár dugás közben is. :) De eleve kellemes érzettel töltene el az is, hogy a befogadó fél lehetek nálad. Szóval nagyon kipróbálnám, ilyen nyitott leányzóra vágyok páromnak. :)
Kedves kérdező, te/ti milyen idősek vagytok, kíváncsi vagyok hány évesen jött elő ez a kellemes vágyad. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!